Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jurnalist a fost BĂTUT cu BICIUL de rudele primarului din Tecuci | VIDEO
Un jurnalist a fost BĂTUT cu BICIUL de rudele primarului din Tecuci | VIDEO

Un jurnalist a fost BĂTUT cu BICIUL de rudele primarului din Tecuci | VIDEO

Un jurnalist şi soţia sa susţin că au fost bătuţi de rudele primarului din Tecuci şi au depus plângere la poliţie.

Pe numele suspecţilor a fost deschis un dosar penal, după ce jurnalistul, colaborator al presei din Galaţi, a declarat că a fost bătut de opt persoane: tatăl primarului din Tecuci, Daniel Ţuchel, şi verii edilului.

Scandalul a avut loc în localitatea Ţepu, judeţul Galaţi, unde jurnalistul şi soţia sa se aflau într-o vizită de documentare. Deranjaţi de prezenţa sa, rudele primarului din Tecuci au sărit la bătaie, în încercarea de a-i întoarce din drum.

După ce au început să fie loviţi, ziaristul şi soţa sa s-au închis în maşină, însă agresorii au lovit autoturismul. Deşi victima a sunat la poliţie, nici un agent nu a sosit la faţa locului, conform România TV.

"Ne-au bătut cu biciul, cu furca. Ne-au furat telefoanele. Venise acolo tatăl primarului din Tecuci, Daniel Ţuchel, şi verişorii acestuia. În total, erau opt inşi. În timp ce eu şi soţia ne aflam în maşină, am sunat la poliţie, dar nimeni nu a venit acolo. Au bătut-o şi pe soţia mea", a declarat jurnalistul.

Cristian Pohrib, jurnalist la Radio Tecuci, a declarat, la România TV, că familia primarului din Tecuci controlează localităţile Ţepu şi Tecuci şi că nu este prima oară când rudele edilului îl atacă pe ziarist.

"Atmosfera este de teroare, de primitivism. Localităţile Ţepu şi Tecuci sunt stăpanite de familia primarului Daniel Ţuchel. Jurnalistul se afla într-o vizită de documentare în Ţepu. Se afla acolo a treia sau a patra oara, încearca să filmeze pentru un material despre abuzurile făcute de primar. Colegul meu bătut a mai depus plângere la poliţie împotriva edilului, însă acesta este protejat de organele judiciare, de Poliţie, de Parchet. Primarul din Tecuci face parte dintr-o familie de infractori", a spus Cristian Pohrib, jurnalist la Radio Tecuci.

Poliţia neagă toate acuzaţiile.

Poliţia din Galaţi a demarat o anchetă în acest caz, iar pe numele agresorilor a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie, ultraj şi distrugere.

"În data de 24 august, Poliţia a fost sesizată că o femeie de 46 de ani şi soţul ei au fost agresaţă în Ţepu de niste persoane. Se reclama faptul căcei doi au fost bătuţi şi li s-au luat obiectele. Poliţiştii fac cercetări faţă de suspecţi", a declarat, la România TV, reprezentantul IPJ Galaţi, Ştefan Gohoreanu.