Evenimentul Zilei > Monden > Un jurat „Chefi la cuțite”, criticat aspru de internauţi. Ce îi reproşează fanii emisiunii
Un jurat „Chefi la cuțite”, criticat aspru de internauţi. Ce îi reproşează fanii emisiunii

Un jurat „Chefi la cuțite”, criticat aspru de internauţi. Ce îi reproşează fanii emisiunii

Nu doar Cătălin Scărlătescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” s-a îngrăşat. A venit şi rândul lui Chef Florin Dumitrescu să fie criticat că a acumulat ceva kilograme.

Dacă Chef Cătălin Scărlătescu era cel mai plinuţ dintre ei, iată că nu-i singurul din emisiunea „Chefi la cuțite”. Trebuie spus că Chef Scărlătescu a pierdut lupta cu kilogramele de ceva timp, ca dovadă că s-a îngrăşat după ce slăbise 54 de kilograme.

Chef Florin Dumitrescu a fost ironizat pe social media după ultima fotografie pe care a distribuit-o pe Instagram

Dacă o ținem așa peste 2 sezoane îi preiei porecla lui Scărlătescu”, a scris un fan al emisiunii. „Puțin pufos. Joia asta, îi iei locul lui Scărlătescu?”, a scris alticeva pe contul său de Instagram.  Un comentator l-a întrebat direct „Îi iei locul lui grasu?”. Iar un mesaj şi mai drăgut este acela în care a fost făcut „Fălcuțe”.

Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că chef Florin Dumitrescu a cam prins proporții. S-a „rotunjit” bine de tot și asta se vede clar la față. Dar și în rest a pus pe el. Cei mai mulți fani i-au scris că e gras și că îi cam ia rapid locul lui Cătălin Scărlătescu, cheful care a reușit să slăbească enorm și care a șocat pe toată lumea cu schimbarea făcută. Ce să fie, oare la mijloc? Prea multe degustări, stilul de viață diferit din cauza pandemiei?, scrie retetesivedete.

Iată dovada că  chef Florin Dumitrescu a făcut „Fălcuțe”

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre situaţia sa după ce și-a făcut niște analize: „Ced că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu.

Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.