Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce secret ascunde Cătălin Scărlătescu. L-a dezvăluit la Chefi la Cuțite, pe Antena 1
Ce secret ascunde Cătălin Scărlătescu. L-a dezvăluit la Chefi la Cuțite, pe Antena 1

Ce secret ascunde Cătălin Scărlătescu. L-a dezvăluit la Chefi la Cuțite, pe Antena 1

Pe Chef Cătălin Scărlătescu îl poți vedea în fiecare săptămână la Antena 1, la Chefi la Cuțite, dar și pe platforma Youtube, unde gătește diferite specialități.

Însă renumitul Chef Cătălin Scărlătescu, îndrăgit nu doar pentru preparatele de la Chefi la Cuțite – de pe Antena 1 – , dar și pentru șarmul său, are un secret. Unul care îl plasează în lumea bună.

Ce secret a dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite, pe Antena 1

Momentul în care Cătălin Scărlătescu și-a dezvăluit marele secret a avut loc chiar la Chefi la Cuțite, pe Antena 1,  înainte să decidă dacă un concurent trece în faza următoare. Înainte să dea sentința cu privire la clătitele umplute cu pui și legume pe care Iulian Stănescu le-a servit șefilor, în speranța unui loc în etapa următoare, chefii au aflat că participantul din fața lor este cântăreț de operă. Așa a început tot…

Când a auzit povestea concurentului, Scărlătescu a început să interpreteze o celebră arie de operă, lăsându-și colegii muți de uimire. Și nu doar pe ei, pentru că, trebuie să recunoaștem, nu ți-e dat în fiecare zi să vezi un bucătar cu atâtea talente ascunse.

Cătălin Scărlătescy ascunde o mare calitate. A dezvăluit-o la Chefi la Cuțite, pe Antena 1

Colegii l-au tachinat imediat pe Cătălin Scărlătescu

„A murit Scărlătescu”, au glumit apoi Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, văzând că bunul lor prieten și coleg de platou a fost dat pe spate, la propriu, de momentul special al concurentului. Cât despre preparat, s-a dovedit la fel de savuros precum fragmentul muzical, așa că a fost premiat cu un cuțit.

Transformarea lui Cătălin Scărlătescu este evidentă. În momentul în care a ajuns la Pro TV, Chef Cătălin Scărlătescu avea peste 140 de kilograme și încerca din răsputeri să lupte atât cu kilogramele în plus. Pe lângă kilograme, erau și problemele de sănătate, care nu-i dădeau pace. Anii au trecut, ia maestrul bucătar a ieșit învingător, dar nu fără sacrificii. Potrivit spuselor sale, cel mai mare dușman al siluetei era pâinea.

„Mi-au luat în emisiune glicemia, era foarte mare, undeva la 295. Am ajuns la medic și am făcut o serie de investigații. Eram foarte aproape de insulină, plus altele.

Luam în jur de 12 pastile pe zi, care erau pentru inimă și pentru articulații, de dureri. Acum iau doar mentosane.

Lucrez atât cât trebuie, mă distrez când trebuie și cât trebuie, dorm cât trebuie și cât este necesar. Pancreasul este singurul organ care nu poate fi înlocuit, momentan nu am probleme, mă simt foarte bine”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu în trecutul apropiat.