Frumoasa blondă s-a prezentat în fața juraților cu un dovlecel umplut cu orez și roșii, dar preparatul, însă jurații nu au fost impresionați de abilitățile sale culinare.

„Mi-a dat dovlecel crud…nu pot să cred”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, la vederea farfuriei. Când Bianca a apărut în platou, chef Scărlătescu s-a dus să o privească de aproape, însă a făcut repejor drumul înapoi la scaunul lui de jurat când a aflat ce vârsta are aceasta. Asta pentru că atunci când și-a încercat pentru prima data norocul în televiziune, Bianca avea doar 17 ani și era elevă de liceu.

Bianca Maria Camănci este din Constanța și are 19 ani. Ea se descrie ca fiind o fire romantică și sigură pe ea. Bianca provine dintr-o familie numeroasă, mai are doi frați și o soră și îi plac plimbările lungi sub clar de lună și are o slăbiciune pentru parfumurile fine.

Bianca s-a înscris la Puterea Dragostei pentru că spear să întâlnească băiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer și inteligent.

Cu toate că încercările ei de a forma un cuplu cu Alex Bobicioiu sau Alex Oianu, nu au avut un rezultat concret ea a fost cea mai iubită și votată concurentă și a reușit să plece acasă cu marele premiu în valoare de 10.000 de euro. Mai mult decât atât, acum este concurentă și în al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei.

Acum, Bianca are 20 de ani, pe care i-a împlinit chiar în timpul filmărilor de la Puterea Dragostei și formează, în casa de la Puterea Dragostei, un cuplu cu Livian, scrie Cancan.

 

 

Te-ar putea interesa și: