Evenimentul Zilei > Monden > Chefi la cuțite spre bătălia finala. După o luptă acerbă, cine sunt semifinaliștii
Chefi la cuțite spre bătălia finala. După o luptă acerbă, cine sunt semifinaliștii

Chefi la cuțite spre bătălia finala. După o luptă acerbă, cine sunt semifinaliștii

Ediția 41 de marți, din sezonul 8 al emisiunii de la Chefi la cuțite a venit cu o noi situații neașteptate. Sorin Bontea a pierdut încă un concurent, iar alți 9 au ajuns în semifinala cooking show-ului.

Proba de gătit pe echipe i-a făcut pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se întreacă în amulete, folosindu-le pentru ultima oară în acest sezon. Cei trei titani ai bucătăriei au încercat să își ajute bucătarii să evite duelul, pe cât posibil.

Val de tristețe la eliminarea sa

Bucătarii din cele două echipe conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat într-o luptă de-a dreptul spectaculoasă. Concurenții au primit sarcina de-a pregăti un signature dish, adică o farfurie care să le poarte semnătura sau care să îi reprezinte.

După degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare farfurie și au acordat puncte. Apoi, cei trei jurați s-au întâlnit cu bucătarii care au gătit în ultimul duel de dinainte de semifinala „Chefi la cuțite” și au anunțat notele. De data aceasta, cel care a primit cele mai puține puncte a fost Silviu Costan (Foca), din echipa lui Sorin Bontea. Vestea a adus un val uriaș de tristețe pentru concurent, dar și pentru toți ceilalți din competiție, informează Antena 1.

Cei 9 semifinaliști Chefi la cuțite, sezonul 8

Echipa lui Sorin Bontea se restrânge din ce în ce mai mult, iar presiunea de pe umerii celor rămași a crescut considerabil. Cu toate acestea, lupta se ține acum pentru cele 3 locuri din marea finală Chefi la cuțite sezonul 8. Cei 9 concurenți, Cătălin Rizea, Cristian Boca, Paul Maxim, Ionuț Belei, Maria Sandru, Adrian Luca, Kani, Roxana Blenche și Claudia Radu își dispută acum șanele la premiul cel mare al competiției.

Chef Florin Dumitrescu începe semifinala cu 3 concurenți în echipă, pregătiți să ia cu asalt bucătăria de la Antena 1. De asemenea, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu are același număr de membri. Situația dintre echipe este extrem de echilibrată, iar ediția viitoare va aduce, cu siguranță, multe surprize.

Se anunță chiar o luptă „la cuțite” pentru supremația în bucătărie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.