Evenimentul ZileiMondenDe la Chefi la Cuțite, la Puterea Dragostei? Chef Scărlătescu a rămas fără replică

De la Chefi la Cuțite, la Puterea Dragostei? Chef Scărlătescu a rămas fără replică

De la Chefi la Cuțite, la Puterea Dragostei? Chef Scărlătescu a rămas fără replică
Telespectatorii care au urmărit ultima ediție a show-ului „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1, au putut vedea cum începe să se înfiripe o idilă între Lavinia Ilcău și Paul Maxim, din echipa lui Chef Scărlătescu.

Lucrurile par că se încing în emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, iar acest lucru nu se datorează flăcărilor, de la aragaz, uitate la un nivel prea ridicat. Cei doi protagoniști par a fi la Puterea Dragostei, o emisiune de la un post concurent.

Între doi dintre concurenți, Lavinia Ilcău, Diva, așa cum i se mai zice, și Paul Maxim pare că a început să se lege o idilă. Cel puțin așa dau de înțeles colegii lor de echipă, iar ei nu se obosesc să nege.

Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună, iar acest lucru a început să devină vizibil pentru toată lumea, așa cum s-a întâmplat și la ultima ediție a emisiunii, din 24 noiembrie. După ce a anunțat că nu mai vrea să audă de Cristi Boca, cu care ca să parafrazăm titlul emisiunii, s-au certat la cuțite, Lavinia l-a surprins pe Chef Scărlătescu cu o cerere mai puțin obișnuită.

„Cristi nu există pentru mine, am pus punct, fiecare își vede de treburile lui. Am zis clar că dacă intru la duel vreau să stau lângă Paul (Maxim – n.red.)”, a i-a spus Lavinia lui Cătălin Scărlătescu.

Se naște o idilă…

Anunțul l-a făcut pe un alt concurent, Cătălin Rizea să glumească cu subînțeles pe tema idilei dintre Paul și Lavinia.

„Cred ca o sa mergem la o nunta”, a glumit Cătălin Rizea, referindu-se la apropierea dintre Paul Maxim și Lavinia.

„Cred că este atrasă de Paul. Nu știu care este faza. Ori că îi place de el… Poate se leagă o idilă între Lavinia și Paul. Poate o să avem o finală cu surprize”, a mai spus Cătălin Rizea la testimoniale.

Foarte interesant, că nici cei doi concurenți nu au negat că ar fi atrași unul de celălalt.

„Și eu o plac pe Lavinia. Hai să fim serioși. Nu e o fata urâtă, e o tipă mișto”, a recunoscut Paul Maxim la testimoniale.

„Îmi place de Paul ca om și îmi place de Paul ca membru al echipei. și nu mă sfiesc să spun asta”, a spus și Lavinia.

Vlăduț a pierdut duelul

În editia de marți, 24 noiembrie, Vlăduț a acumulat doar opt puncta și a fost nevoit să părăsească emisiunea. Pe de altă parte, Maria s-a salvat la limita, cu 9 puncte, după ce a fost penalizată din cauză că a întârziat cu preparatul.

„Nu se poate așa ceva, pleacă Vlăduț acasă, este incredibil. Nu înțeleg ce i se întâmplă, o dată gătește foarte bine, o dată dezastru”, a spus Chef Sorin Bontea, plin de nervi.


Accesează: