Chefi la cuțite. Cine va fi marele învingător în 2020

Chefi la cuțite. Cine va fi marele învingător în 2020 sursa foto: Arhiva EvZ

Final neașteptată în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu a ieşit cel mai păgubit din încrucișarea cuțitelor de bucătărie.

După proba de duel, Paul Maxim și Robert Vasiliu (supranumit Ragnar Vikingul) au ajuns să fie amenințați de eliminare, dar amuleta folosită de Cătălin Scărlătescu a adus un verdict cu totul bulversant şi poate mult prea subiectiv.

Înainte de a fi anunțate notele, Scărlătescu a simțit că este cazul să folosească amuleta ce îi permite să acorde două puncte unuia dintre concurenții din echipa sa. L-a ales pe Ragnar Vikingul, dar la final a decis să schimbe concurenţii între ei, cu o altă amuletă, astfel că Paul Maxim continuă concursul.

La cine a mers bonusul special

Roxana Blenche și Cristian Boca au primit fiecare câte 15 puncte, la proba de gătit individual. Totuși, ca să nu există un conflict de interese sau subiectivism, Sorin Bontea a fost cel desemnat să aleagă cine primește amuleta specială, în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Acesta a decis că bonusul special merge la Roxana Blenche.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul cu adevărat spectaculos, din toate punctele de vedere. Am avut parte de rețete delicioase, concurenți talentați și numeroase bătălii culinare palpitante.

În luna septembrie am pornit unul dintre cele mai spectaculoase sezoane ale emisiunii „Chefi la cuțite”. Sute de concurenți s-au înscris la preselecții și zeci dintre ei au fost selectați ca să participe la etapa degustărilor pe nevăzute. Am descoperit nu doar bucătari de excepție, ci și pasionați de gătit de toate vârstele sau români veniți din străinătate, care au stat în carantină, totul de dragul emisiunii. Toți dintre ei au visat să prindă un loc în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, ce va avea loc în data de 15 decembrie, scrie RomâniaTV.

Cum s-au conturat echipele în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, cheful echipei în buline, i-a ales în bootcamp pe Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu (cuțitul de aur).

Sorin Bontea a pornit în competiție alături de Vlăduț Manoliu, Roxana Blenche, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur), iar echipa lui este cea a bulinelor.

Echipa în carouri formată de Cătălin Scărlătescu are următoarea componență: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea, Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca (cuțitul de aur).

Pe parcursul competiției, au avut loc schimbări la nivelul echipelor. Roxana Blenche a ajuns în echipa lui Sorin Bontea, care a folosit o amuletă pentru a-i lua un concurent lui Scărlătescu. Zanni a pornit în luptă alături de echipa lui Florin Dumitrescu, însă acesta l-a schimbat cu Vlăduț Manoliu din echipa bulinelor.

Gina Pistol va anunța pe 15 decembrie cine este marele câștigător, iar fanii Roxanei Blenche vor vedea dacă presupunerile lor se dovedesc a fi adevărate.