Evenimentul Zilei > Monden > Spectacol. „Chefi la cuțite” se apropie de final. Se aruncă în joc amulete puternice
Spectacol. „Chefi la cuțite” se apropie de final. Se aruncă în joc amulete puternice

Spectacol. „Chefi la cuțite” se apropie de final. Se aruncă în joc amulete puternice

Finala din „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încearcă, pe cât posibil, să stea cât mai departe de dueluri, pentru a-și proteja concurenții.

Primul moment surprinzător a fost atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția într-o superbă rochie mulată, de culoare neagră. Detaliul ce i-a surprins pe mulți a fost faptul că vedeta a apărut cu păr lung și roșcat, o schimbare de look radicală, ce i-a pus de minune în valoare trăsăturile feței.

Apoi, emoțiile au atins cote uriașe atunci când frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a anunțat faptul că, de data aceasta, tema pentru cea de-a douăsprezecea confruntare culinară pe echipe va fi stabilită de ruletă ingredientelor.

Cei care au învârtit au fost Kani, Paul Maxim și Adrian Luca și deznodământul a fost unul pe măsură: în edițai 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească rețete folosind kiwi, frișcă și caviar.

O amuletă extrem de puternică

Sarcina nu a fost una simplă și lucrurile s-au complicat semnificativ atunci când Florin Dumitrescu a folosit o amuletă extrem de puternică. Acesta a ales ca Paul Maxim și Ionuț Belei să stea deoparte și să nu gătească, timp de treizeci de minute din probă.

Fiind doi dintre cei mai apreciați bucătari, mutarea lui Florin Dumitrescu a fost una surprinzătoare și a forțat echipele adverse să se reorganizeze mai bine. Totuși, emoțiile și-au spus cuvântul, mai ales la finalul probei. În echipa lui Sorin Bontea au reapărut certurile, reproșurile și nemulțumirile. Se pare că Ionuț Belei și Maria Șandru au ajuns iar „la cuțite”, din cauza desertului pregătit de echipă.

Șaizeci de minute au avut la dispoziție conurenții din cele trei echipe pentru a pregăti o rețetă cât mai savuroasă pentru juriul din această ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Degustarea este făcută de militari din Brigata 30 gardă „Mihai Viteazul”, adică de oameni ce apreciază din plin perfecțiunea, scrie a1.ro.