Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jucător LEGENDAR are regrete: „Îmi pare rău că am jucat la Steaua. Aș îndemna pe toată lumea să nu mai joace la Steaua”
Un jucător LEGENDAR are regrete: „Îmi pare rău că am jucat la Steaua. Aș îndemna pe toată lumea să nu mai joace la Steaua”

Un jucător LEGENDAR are regrete: „Îmi pare rău că am jucat la Steaua. Aș îndemna pe toată lumea să nu mai joace la Steaua”

Liță Dumitru, fost jucător al Stelei, a declarat că îi pare rău pentru că a evoluat pentru fosta grupare din Ghencea, mai ales că nu s-a ales cu nimic.

Liță Dumitru, jucător reprezentativ pentru Steaua, a evoluat în Ghencea, în perioada 1972-1980. Fostul mare mijlocaș a afirmat că regretă perioada în care a evoluat pentru „roș-albaștri” și a precizat că, după atâtția ani, are o pensie nesemnificativă din perioada „militară”.

Îmi pare foarte rău că am jucat la Steaua! Aş îndemna toată lumea să nu mai joace la Steaua. Am jucat 8 ani acolo şi am primit 75 de lei… asta e pensia mea de la Steaua. Apropo de clubul ăsta care se bate pe siglă, de domnul Talpan… În viaţa lor să nu se mai ducă la Steaua dacă se mai întâmpla aşa ceva", a spus Liță Dumitru la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: