Evenimentul Zilei > Sport > Un jucător din Liga 1 a răbufnit: „Îi înțeleg pe oameni! Nu au condițiile domnului Hagi sau Pițurcă, poate așa făceam și eu”
Un jucător din Liga 1 a răbufnit: „Îi înțeleg pe oameni! Nu au condițiile domnului Hagi sau Pițurcă, poate așa făceam și eu”

Un jucător din Liga 1 a răbufnit: „Îi înțeleg pe oameni! Nu au condițiile domnului Hagi sau Pițurcă, poate așa făceam și eu”

Fostul jucător al lui FCSB, Alexandru Chipciu, îi înțelege pe românii care au revenit în țară din zonele grav afectate de coronavirus.

După ce și-a arătat solidaritatea față de românii care s-au întors în țară, în contextul pandemiei de coronavirus, Chipciu, în prezent la CFR Cluj, a trimis, totodată, și săgeți către Gică Hagi și Victor Pițurcă.

Am o viață normală. Avem un program de la preparator și încercăm să facem cât mai multă mișcare. Mie, ca om, nu neapărat ca sportiv, îmi place alergarea, sala.

Asta ne menține vii. Așa puteam fi fericiți. Eu sunt obișnuit să mă urc pe bicicletă și mă duc în pădure, să alerg. Și dacă nu jucam fotbal făceam lucrurile astea. Până acum ieșeam la ora 11, 12 noaptea, alergam în zone în care nu era nimeni. Am o pădure aproape. Acum nu mai e normal.

E ușor să criticăm ce fac alți oameni, e ușor să vorbim din postura asta, să îi criticăm că s-au întors în țară. Domnul Hagi și domnul Pițurcă spuneau să stăm în casă, că totul e bine, dar condițiile oamenilor normali nu sunt ca ale lor, nici ale mele.

Eu, pus în situația unuia care a făcut niște lucruri, poate le făceam și eu. Noi vedem viața prin prisma experiențelor noastre. Oamenii nu au bani, trebuie să își hrănească familia! Dar e adevărat, au fost și unii iresponsabili care au ieșit la grătar. Noi, ca popor și ca istorie, nu avem organizarea asta. Se vede de la Guvern, cum suntem conduși, până la fotbal”, a declarat Alex Chipciu, la Digi Sport.