Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jucător dat afară de la Dinamo rupe tăcerea: „Antrenorul vrea să scape de o mare parte a echipei şi să aducă 10-15 jucători”
Un jucător dat afară de la Dinamo rupe tăcerea: „Antrenorul vrea să scape de o mare parte a echipei şi să aducă 10-15 jucători”

Un jucător dat afară de la Dinamo rupe tăcerea: „Antrenorul vrea să scape de o mare parte a echipei şi să aducă 10-15 jucători”

După ce a fost dat afară de la Dinamo, olandezul Ricky Van Haaren a declarat, pentru presa batavă, că Mircea Rednic va renunța în pauza de iarnă la jumătate dintre jucătorii săi.

Mijlocașul din Olanda a mărturisit că tehnicianul dinamoviștilor intenționează să aducă în schimb zece noi fotbaliști în Ștefan cel Mare. „Antrenorul are totul sub control şi vrea să scape de o mare parte a echipei. Am înţeles că în iarnă se doreşte aducerea a 10-15 jucători noi”, a declarat Van Haaren, pentru cei de la rijnmond.nl.

Mai mult, fostul jucător al lui Dinamo a spus că nu regretă alegerea de a veni să joace în România: „Am sperat să fie altfel, dar nu am niciun regret. Am jucat la un club mare. Preşedintele care m-a adus a fost demis după o lună şi antrenorul a vrut să aibă propria echipă. Mi-a spus că nu intram în planurile lui.

Am rămas fiind conştient de şansele mele, dar nu era cel ami inteligent lucru să plec după doar o lună. Am sfârşit prin a juca zece meciuri sub conducerea sa.

Bineînţeles că auzi povești că în România nu eşti întotdeauna plătit, dar din punct de vedere financiar totul a fost în regulă. De obicei era o lună restantă, dar m-au adus la zi. M-au plătit chiar și pe decembrie”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.