Mijlocașul din Olanda a mărturisit că tehnicianul dinamoviștilor intenționează să aducă în schimb zece noi fotbaliști în Ștefan cel Mare. „Antrenorul are totul sub control şi vrea să scape de o mare parte a echipei. Am înţeles că în iarnă se doreşte aducerea a 10-15 jucători noi”, a declarat Van Haaren, pentru cei de la rijnmond.nl.

Mai mult, fostul jucător al lui Dinamo a spus că nu regretă alegerea de a veni să joace în România: „Am sperat să fie altfel, dar nu am niciun regret. Am jucat la un club mare. Preşedintele care m-a adus a fost demis după o lună şi antrenorul a vrut să aibă propria echipă. Mi-a spus că nu intram în planurile lui.

Am rămas fiind conştient de şansele mele, dar nu era cel ami inteligent lucru să plec după doar o lună. Am sfârşit prin a juca zece meciuri sub conducerea sa.

Bineînţeles că auzi povești că în România nu eşti întotdeauna plătit, dar din punct de vedere financiar totul a fost în regulă. De obicei era o lună restantă, dar m-au adus la zi. M-au plătit chiar și pe decembrie”.