Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jucător al Stelei este sincer: „Trebuia să fie 0-7. Parcă ne-am apucat ieri de fotbal”
Un jucător al Stelei este sincer: „Trebuia să fie 0-7. Parcă ne-am apucat ieri de fotbal”

Un jucător al Stelei este sincer: „Trebuia să fie 0-7. Parcă ne-am apucat ieri de fotbal”

Gabi Tamaș, jucătorul echipei Steaua, a recunoscut că Manchester City a fost net superioară „roș-albaștrilor”, iar scorul a fost chiar bând pentru realitatea din teren.

Gabi Tamaș nu s-a ferit de cuvinte, la finalul partidei pe care Steaua a pierdut-o cu Manchester City, scor 0-5. Fundașul a spus că steliștii au evoluat ca niște începători, iar înfrângerea putea fi chiar și mai drastică.

„Acest scor reflectă realitatea. Ne-au omorât. Au jucat foarte bine. Parcă ne-am apucat ieri de fotbal. Nu știam să stăm în teren. Trebuia să fie 0-7 pentru că au avut și două penalty-uri. Nu am cuvinte.  Asta e nivelul. Aceasta este diferența dintre România și Anglia.  Am vrut să jucăm fotbal. Așa am câștigat și cu Sparta. Din păcate, nu ne-a ieșit. Am exersat mult, dar nu avem ce să facem.  Vom merge la Manchester și ne vom face datoria. Să fim fericiți că jucăm împotriva unei asemenea echipe", a spus Tamaș.