Puiu Marinescu, un mafiot extrem de periculos din Piatra Neamţ, a fost condamantat la 15 ani de închisoare pentru terorism după ce a pus pus doi oameni de-ai săi să monteze o bombă sub mașina principalului său rival din Piatra Neamț, Bogdan Măraru.

„Domnul Mironescu a depus de ceva vreme o cerere prin care anunță că dorește să-și întemeieze o familie, însă până acum nu a primit aprobarea. Oricum, nu există temei legal pentru ca solicitarea să fie respinsă, însă atunci când este vorba despre deținutul Mironescu, totul se mișcă mai greu”, a declarat avocata lui Mironescu, Lamza Hărătău.

Merge la biserică şi vrea să dea la facultate

Puiu Mironescu a strâns peste 1.500 de puncte pentru bună purtare, în condițiile în care acesta se duce regulat la biserică, participă la recenzii de cărți și activități sportive. În plus, acesta a decis să dea și la facultate, unde intenționează să studieze dreptul”, a adăugat Hărătău.

Super mafiotul a avut un conflict cu oficialii penitenciarului deoarece aceştia nu i-au permis să participe, nici măcar sub escortă, la înmormântarea mamei sale.