Evenimentul Zilei > Actualitate > Un cunoscut jucător de tenis DEZVĂLUIE că a fost contactat de MAFIA PARIURILOR în timp ce se afla în România
Un cunoscut jucător de tenis DEZVĂLUIE că a fost contactat de MAFIA PARIURILOR în timp ce se afla în România

Un cunoscut jucător de tenis DEZVĂLUIE că a fost contactat de MAFIA PARIURILOR în timp ce se afla în România

Lucas Pouille, semifinalist la Australian Open, în acest an, a declarat că i s-a propus să trântească un meci în timp ce se afla în România.

Lucas Pouille a ajuns până în semifinalele acestei ediții a Australian Open, acolo unde a fost eliminat de Novak Djokovici. Francezul a dezvăluit, ieri, că a fost contactat de mafia pariurilor în timp ce evolua la turnee Challenger în România. 

„În urmă cu ceva ani am jucat câteva challenger-uri în România. De la început au apărut în jurul meu patru sau cinci persoane care într-o zi mă susțineau până la moarte, iar a doua zi erau împotriva mea.

Mi-au oferit bani pe Facebook și pe alte rețele sociale pentru a pierde, dar nu am răspuns niciodată acestor propuneri. Singurul mod în care poți triumfa este să muncești. Pot să înțeleg că sunt unii jucători care se lasă cumpărați cu 5.000 de euro pentru că în astfel de competiții, dacă se impun, primesc o cantitate mai mică de bani.

E ușor de pariat, mai ales în țările din Est. Casele de pariuri aduc bani, dar sunt multe lucruri ascunse în spatele lor. Trebuie eliminată influența acestora în viitor”, a spus francezul.