Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ! Un celebru MILIONAR ROMÂN ar putea sta ani grei în închisoare. FAPTELE INCREDIBILE pentru care este judecat
BOMBĂ! Un celebru MILIONAR ROMÂN ar putea sta ani grei în închisoare. FAPTELE INCREDIBILE pentru care este judecat

BOMBĂ! Un celebru MILIONAR ROMÂN ar putea sta ani grei în închisoare. FAPTELE INCREDIBILE pentru care este judecat

Caz șocant în care este implicat un celebru milionar din România. Omul riscă să stea 5 ani în spatele gratiilor după finalizarea unui nou dosar. Despre cine e vorba? Despre Ioan Neculaie. El a fost arestat și trimis în judecată pentru nerespectarea armelor și munițiilor, infracțiune pedepsită aspru la noi în țară. Omul de afaceri se va prezenta peste două săptămâni în fața judecătorilor de la Brașov. Ioan Neculaie a deschis focul cu o armă de vânătoare pe fondul unei crize de nervi, după ce unul dintre angajații lui nu i-a pregătit ”cum trebuie” mașina.

Potrivit știripesurse.ro, milionarul dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o pădure de lângă Brașov, însă în ultimul moment a văzut că automobilul său avea pană la o roată. Atunci el a scos arma de vânătoare și a început să tragă în celelalte roți. Vecinii au auzit împușcăturile și au chemat poliția, care a descins la fața locului. Apoi, pe numele lui Niculaie a fost deschis dosar penal, iar cazul a ajuns recent pe masa magistraților de la Judecătoria Brașov.

Gestul lui Ioan Neculaie ar putea sa-l coste scump pe milionar, care mai este inculpat intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani. In acest moment, orice abatere penala ii poate fi „fatala” milionarului, pentru ca, in cazul unei condamnari, instanta nu-i mai poate acorda o sentinta cu suspendare. Ioan Neculaie a fost „cap de afis” si in celebrul dosar al prostituatelor de lux, dupa ce s-a dovedit ca el era principalul beneficiar al asistentelor de televiziune si modelelor care prestau servicii sexuale contra-cost, mai spune sursa citată.