Evenimentul Zilei > International > Un cazino de-al lui Donald Trump a fost demolat. Imagini spectaculoase
Un cazino de-al lui Donald Trump a fost demolat. Imagini spectaculoase

Un cazino de-al lui Donald Trump a fost demolat. Imagini spectaculoase

Un cazino care i-a aparținut fostului președinte al SUA Donald Trump a fost demolat prin implozie. Evenimentul a avut și spectatori.

Un cazino care i-a aparținut lui Donald Trump a fost demolat prin implozie.

Este vorba despre un complex compus dintr-un cazino și un hotel, care i-a aparținut lui Donald Trump.

Evenimentul a avut loc miercuri, 17 februarie 2021, în orașul Atlantic City, New Jersey.

Tehnica prin care s-a decis să fie demolat a fost implozia. Într-un videoclip devenit viral pe internet se poate observa cum cazinoul se dărâmă. Acesta cade la pământ precum un castel de cărți de joc.

În urma complexului nu mai rămâne decât un nor de praf imens care este purtat spre ocean.

Cei care au fost îndeajuns de curioși și au vrut să asiste la acest eveniment au avut șansa.

Hotelurile amplasate în jurul cazinoului au văzut o oportunitate foarte bună de a mai face niște bani. S-au vândut bilete la „spectacol”. Oamenii au fost foarte mulțumiți de această oportunitate și au profitat de ea.

Un cazino de-al lui Donald Trump, demolat prin implozie

The Trump Plaza Hotel and Casino a fost deschis în 1984. Cazinoul a constituit la un moment dat una din principalele piese din imperiul imobiliar al fostului președinte.

Complexul situat pe malul oceanului, care nu mai funcționează din 2004, a fost demolat prin implozie controlată miercuri. Evenimentul a avut loc la nici o lună după ce Donald Trump a părăsit Casa Albă.

Aproximativ 3.000 de batoane de dinamită au fost amplasate în interiorul clădirii de 34 de etaje. Imobilul s-a prăbușit în câteva secunde. Operațiunea a decurs fără incidente, deși locul este înconjurat de alte clădiri.

De altfel, hotelurile din jur au vândut locuri pachete turistice pentru cei dispuși să dea câteva sute de dolari pentru a urmări implozia dintr-un loc cu vedere bună.

Potrivit New York Times, Jennifer Owen, o americană de 50 de ani, a plătit 575 de dolari pentru un mic dejun VIP într-un pavilion din apropiere, cu vedere directă la spectacol.

Actualul deținător, miliardarul Carl Icahn, nu a dezvăluit ce va construi pe locul rămas liber, scrie CNN.