Un „călător în timp”, surprins la un picnic, în anul 1917

Un „călător în timp”, surprins la un picnic, în anul 1917 Sursă foto: dreamstime.com

Călătorie în timp. O fotografie ciudată din 1917, în care apare un „surfer”, i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă călătoriile în timp ar putea fi reale. Fotografia numită „Ultimul picnic” a fost făcută în Canada și arată un grup de adulți și copii care stau pe un deal.

Ar putea fi vorba despre o călătorie în timp

Femeile sunt îmbrăcate în fuste lungi, iar domnii poartă jachete elegante și pălării bowler. Însă, ceea ce i-a făcut pe toți să vorbească cu adevărat este un bărbat care pare că tocmai a ieșit din secolul XX. Este ușor de observat cu tricoul și pantalonii scurți largi și cu părul dezordonat.

Sursa foto Youtube

Unii oameni au început chiar să îl numească „omul surfer”. Se pare că îi nedumerește și pe ceilalți din imagine. Un bărbat se holbează la el de parcă nu-i vine să creadă ce vede, iar o femeie arată cu degetul spre el, relatează Mirror.

O fotografie extrem de rară

YouTuberul Jamie D. Grant a găsit fotografia într-o carte de istorie intitulată The Great Cape Scott Story, de Lester Ray Peterson, publicată în 1974. Într-un videoclip pe care l-a distribuit online, el spune: „Observați grupul, hainele lor, pălăriile lor. Chiar și modul în care stau așezați pentru fotografie”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto Youtube

„Acum priviți mai atent. Capul descoperit, părul său, pantalonii scurți. Bărbatul din stânga se uită neîncrezător. Oare un călător misterios a dovedit imposibilul și a călătorit în timp? Ce părere aveți?”. Oamenii care au vizionat videoclipul și-au împărtășit gândurile. O persoană a spus: „M-am uitat prin această carte când eram copil mic și am observat această imagine; nu numai că este reală; dar la momentul respectiv am simțit că hainele lui erau puțin cam moderne pentru a fi în această imagine. Încă îmi dă fiori”.

Parcă erau din altă perioadă

O altă persoană a comentat: „Tipul pare că a fost prins cu garda jos în fotografie. Cu siguranță arată ca și cum ar fi din altă perioadă”. Unii oameni nu au fost atât de siguri de idee. Un reportaj realizat de Express.co.uk a menționat că cineva de pe GoodReads.com a vorbit despre un articol din Post Gazette. Aceștia au scris: „În comentariile la articol, cineva a menționat că tricourile existau pe atunci și că au intrat în lexicul comun la scurt timp după acea dată, a apărut în Dicționarul Merriam-Webster în anii 1920”.

De asemenea, au mai spus: „Având în vedere că și alți tipi din imagine poartă pantaloni scurți, voi spune că nu este un călător în timp. (...) Ce călători în timp s-ar gândi că un tricou și pantaloni scurți ar fi cel mai bun lucru de purtat atunci când călătoresc în timp în trecut?”.