Evenimentul Zilei > International > Un bucătar român de la un cunoscut restaurant italian, găsit mort în casă după cinci zile. Carabinierii, alertați de vecini
Un bucătar român de la un cunoscut restaurant italian, găsit mort în casă după cinci zile. Carabinierii, alertați de vecini

Un bucătar român de la un cunoscut restaurant italian, găsit mort în casă după cinci zile. Carabinierii, alertați de vecini

Un bucătar român în vârstă de 59 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa din Cortona. Bărbatul era deja în stare de descompunere şi autorităţile estimează că era deja mort de cinci zile când a fost descoperit.

Macabra descoperire  a fost făcută ieri dimineață într-o intersecţie din centrul Guelfa, vicolo Orselli. A fost găsit, într-un apartament de la parter, cadavrul lui Gheorghe Igna, în vârstă de 59 de ani, de origine română. Carabinierii Compagniei di Cortona au fost alertați de niște vecini care, trecând în fața casei sale, au simțit un miros înţepător.

După ce au bătut la ușă și nu au primit niciun răspuns, au intrat și au făcut tragica descoperire. Au chemat imediat un echipaj 118 care nu au putut decât să constate decesul. , În conformitate cu primele informații, la originea morții ar exista cauze naturale, poate un atac de cord.

Căldura puternică din aceste zile ar fi accelerat și descompunerea corpului care a generat mirosul puternic care a stârnit atenția vecinilor. Nu există semne de intrare forțată în casă sau alte indicii care ar sugera altceva.

Zona a rămas înconjurată până după-amiaza, când magistratul de serviciu, dr. Chiara Pistolesi, a decis mutarea cadavrului, care a fost dus la morga spitalului Fratta. După o examinare externă inițială de către legist, se va decide dacă se va proceda sau nu la autopsie, potrivit stiridiaspora.ro.

A revenit în Italia ca să lucreze

Gheorghe era destul de cunoscut în Cortona și mulți îl descriu ca o persoană veselă și muncitoare. A lucrat ca asistent de bucătar în renumitul restaurant Tonino din centru. El se afla de câțiva ani în Italia împreună cu soția sa, trei copii și un nepot. Din cauza pandemiei s-au hotărât să se întoarcă cu întreaga familie acasă în Oradea.

Apoi, cu repornirea restaurantului, s-a hotărât să se întoarcă, singur de data aceasta , la Cortona, pentru a-și relua activitatea obișnuită. Nu cu mult timp în urmă se întorsese în oraş unde închiriase un mic apartament în centru. Urma să lucreze din nou în bucătărie peste câteva zile și de aceea nimeni nu l-ar fi căutat deocamdată de la locul de muncă. Din păcate, s-a întâmplat tragedia.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: