Evenimentul Zilei > International > Un bărbat înarmat și EXTREM de periculos umblă liber pe străzile Turciei! A UCIS deja un om și a rănit alți patru
Un bărbat înarmat și EXTREM de periculos umblă liber pe străzile Turciei! A UCIS deja un om și a rănit alți patru

Un bărbat înarmat și EXTREM de periculos umblă liber pe străzile Turciei! A UCIS deja un om și a rănit alți patru

O persoană a fost ucisă și alte patru au fost rănite, în Turcia, de un bărbat înarmat care a deschis focul la întâmplare spre două cluburi de noapte! Autoritățile sunt în alertă maximă, deoarece atacatorul este în libertate!

Un bărbat înarmat a deschis focul, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o plajă din Bodrum, omorând o persoană şi rănind alte patru, relatează Hurriyet. Autorităţile sunt în stare de alertă, atacatorul fiind încă în libertate.

Martortii povestesc că atacatorul ar fi mers mai întâi la clubul Cilek, din cartierul Göltürkbükü, în jurul orei locale şi a României 3.00, unde a întrebat unde este clubul Sess.

Apoi s-a îndreptat spre clubul Sess, aflat lângă Cilek, pe plajă. Pe drum, el a deschis focul şi a început să tragă la întâmplare înspre cele două cluburi.

Aproximativ 400 de oameni se aflau în cele două cluburi în momentul producerii incidentului.

Trei angajaţi şi doi clienţi au fost răniţi. Unul dintre angajaţi, în vârstă de 19 ani, a murit din cauza rănilor, la spital.

Agresorul a fugit de la faţa locului cu maşina. Motivul atacului nu este clar.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a-l prinde pe autor.