Evenimentul ZileiSocialUn bărbat i-a plătit soției o sumă uriașă pentru că și-a crescut copiii și a făcut curat în casă. Decizia judecătorilor

Un bărbat i-a plătit soției o sumă uriașă pentru că și-a crescut copiii și a făcut curat în casă. Decizia judecătorilor

Un bărbat i-a plătit soției o sumă uriașă pentru că și-a crescut copiii și a făcut curat în casă. Decizia judecătorilor
Tan, bărbat din China, a fost nevoit să achite despăgubiri soției sale pentru pentru șapte ani în care a crescut copiii și a făcut curățenie în casă. Judecătorii au hotărât ca acesta să plătească o sumă uriașă, chiar dacă el s-a ocupat de întreținerea locuinței.

Judecătorii au decis ca Tan, un bărbat din China, să-i plătească soției despăgubiri uriașe pentru șapte ani în care a avut grijă de copii și s-a ocupat de treburile casnice, chiar dacă el a fost implicat în tot.

Procesul cuplului a fost extrem de controversat, după ce judecătorii din orașul Suzhou l-au pus să plăteasă sume fabuloase pentru că soția sa nu a lucrat timp de șapte ani. În această perioadă, partenera a stat cu copiii, iar el a adus bani în casă.

„Wang a făcut toate treburile casei, inclusiv spălatul rufelor, gătitul, îngrijirea copiilor și cumpărăturile, așa că i-a cerut despăgubiri.Dar domnul Tan nu a recunoscut însemnătatea treburilor casnice – acesta nu a simțit că ea a contribuit prea mult în relație din punct de vedere financiar”, a spus grefierul.

Despăgubiri uriașe pentru soție

În procesul de la Suzhou s-a hotărât ca Tan să-i ofere soției sale suma de 30.000 de yuan, echivalentul a 4.490 de dolari. Suma este mare, iar internauții consideră că partenera trebuie să-i ofere bani bărbatului, nu invers.

Raportat la prețul pe care îl cere o bonă pe oră, despăgubirea nu este suficienta. Partea de îngrijire a casei este departe de a fi remunerată cu nici măcar 5.000 de dolari, pentru o perioadă de șapte ani.

Despărțire
Sursă: Pixabay

Cu toate astea, în China oamenii gândesc diferit, iar cazurile de acest tip sunt tratate după educația lor. În România, procesul respectiv ar fi fost luat în glumă.

O soție a cerut divorțul pentru că se simțea prea răsfățată

O femeie din Emiratele Arabe Unite a mers la o curte islamică din Fujairah pentru a cere divorțul. Motivele pentru care aceasta a decis să își părăsească soțul sunt: a ajutat-o ​​mereu cu treburile casnice, nu s-a certat niciodată cu ea şi că o iubeşte prea mult.

„Nu a strigat niciodată la mine și nu m-a refuzat cu nimic”, a spus femeia. „Dragostea și compasiunea lui sunt atât de exagerate. Sunt sufocată de iubirea și afecțiunea extremă a lui. El mă ajutat să fac curățenie în casa fără ca eu să-i cer. El găteşte uneori”, a adăugat femeia. „El a fost întotdeauna atât de drăguț cu mine, încât nu am avut niciodată o problemă de la nunta noastră de acum un an.”

„Abia aștept o zi de ceartă, dar este imposibil cu soțul meu romantic, care m-a iertat mereu și mi-a oferit cadouri de zi cu zi”. „Am nevoie de o discuție reală, nu de o viață fără probleme, plină de armonie”.

„Toată lumea m-a sfătuit să o dezamăgesc și să refuz sau să resping unele dintre solicitările ei, dar nu am făcut-o pentru că sunt și încă îmi doresc să fiu un soț perfect și amabil”. Odată, ea s-a plâns de greutatea lui, în urma căreia a urmat o dietă și exerciţii fizice. „Am avut o fractură la piciorul drept din cauza alimentației dure și a sportului”, a mărturisit soţul extrem de încurcat.

În cele din urmă, săracul soţ a cerut instanței să-i sfătuiască soţia să îşi retragă cererea de divorţ. „Nu este corect să judeci o căsătorie în primul an, toată lumea învață din greșeli”. Instanța a dispus amânarea cauzei pentru a oferi cuplului șansa de a ajunge la o înţelegere, titrează khaleejtimes.


Accesează: