Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat gelos și-a UCIS fosta iubită și a fugit să se sinucidă
Un bărbat gelos și-a UCIS fosta iubită și a fugit să se sinucidă

Un bărbat gelos și-a UCIS fosta iubită și a fugit să se sinucidă

Polițiștii sunt în stare de alertă și caută să îl găsească pe Petre Marius Butiri, un bărbat care, la gelozie, noaptea trecută și-a ucis cu sânge rece fosta iubită, apoi a fugit în alt județ, ca să se sinucidă. Oamenii legii speră să îl prindă viu, ca să poată răspunde pentru fapta sa.

Femeia, în vârtsă de 40 de ani, a fost asasinată cu o singură lovtură de cuțit aplicată în zona gâtului. Lavinia Mirela P. originară din Anina, locuia în cartierul Ronaț din Timișoara, și era vânzătoare într-un magazin de pantofi. Marți seara a fost vizitată de fostul iubit, iaar într-un acces de furie acesta a înjunghiat-o mortal.

Crima s-ar fi petrecut în jurul orei 7 seara. După ce a ucis-o pe femeie, bărbatul a plecat din oraș la volanul unui Logan roșu, nu înainte de a-și suna fratele, căruia i-a mărturisit fapta, dar și că vrea să se sinucidă, lovit de remușcări. Conform mărturisirii, se afla în zona Bistrița-Năsăud. Fratele criminalului a sunat la 112, alertând autoritățile, care l-au dat pe fugar în consemn la frontieră.

Și victima și asasinul au câte doi copii din relații anterioare. Fiul femeii a postat un mesaj devastator pe Facebook, după ce a aflat că mama sa nu mai este. "Dumnezeu sa te ierte, suflet chinuit, iti multumesc ca mi-ai dat viata, ca ai fost mereu langa mine si m-ai sustinut mereu, chiar daca astazi e cea mai neagra zi pentru mine, sa stii ca te iubesc si ca nu te voi uita niciodata, iti multumesc ca ai cladit un soldat si stiu ca am avut un inger langa mine."

Trupul femeii a fost dus la IML, pentru necropsie. ( Sursa foto: Facebook)

Vom reveni cu amănunte.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: