Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat dat dispărut în urmă cu o lună a fost găsit mort într-un canal din Brașov
Un bărbat dat dispărut în urmă cu o lună a fost găsit mort într-un canal din Brașov

Un bărbat dat dispărut în urmă cu o lună a fost găsit mort într-un canal din Brașov

Criminaliștii cercetează acum felul în care acesta a murit. Bărbatul dispăruse din Moeciu. Pe corpul său nu s-au găsit urme de violență

Mai multe echipaje ale ISU Brașov și ale IPJ Brașov, inclusiv poițiști criminaliști au fost solicitate astăzi, în fața Spitalului Județean Brașov, unde a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, într-o gură de canal. Victima a fost observată întâmplător de un trecător, care a sunat la numărul unic de urgență 112.

Criminaliștii sosiți la fața locului au reușit să identifice victima ca fiind un bărbat dat dispărut de către una dntre rude la finele lunii trecute. Victima a părăsit o pensiune din Moeciu și nu a mai fost de găsit până azi, când a fost descoperit întâmplător, fără legătură cu operațiunile de căutare specifice în cazul disparițiilor anunțate.

Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă bărbatul a căzut accidental în gura de canal și a murit, dacă a fost aruncat acolo de cineva sau dacă s-a adăpostit acolo pentru a-și pune singur capăt zilelor.

Cadavrul a fost transportat la LML Brașov pentru necropsie și pentru stabilirea cauzei morții.