Un bărbat din Vrancea a sunat de urgență la 112, anunțând că și-a ucis iubita. Imediat după ce au primit apelul bărbatului, polițiștii s-au deplasat imediat la locul cu pricina, pentru a vedea ce anume s-a întâmplat.

Ajunși acasă la cel care a sunat la 112, au constatat că nu s-a produs nicio crimă. Bărbatul a mărturisit că a sunat la 112 și a conceput acest scenariu pentru a le arăta oamenilor legii în ce condiții deplorabile trăiește iubita lui, împreună cu fiul acesteia.

Bărbatul are 56 de ani și nu și-a implicat iubita și nici pe fiul acesteia în nicio faptă odioasă. Pentru fapta sa, bărbatul din Gugești, Vrancea se va alege cu dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Gugeşti, în vârstă de 56 de ani, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa, în timp ce se afla la locuinţa acesteia.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa respectivă şi au identificat apelantul, care a precizat că sesizarea făcută nu este reală. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul a solicitat intervenţia poliţiei pentru a arăta condiţiile de igienă în care locuieşte concubina lui, împreună cu fiul lor.

Totodată, în urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe femeia şi pe copilul în cauză, constatând că nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare”, informează IPJ Vrancea, potrivit Spynews.