Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a șocat autoritățile. Ce le-a arătat polițiștilor în momentul în care a fost oprit pentru verificarea actelor
Un bărbat a șocat autoritățile. Ce le-a arătat polițiștilor în momentul în care a fost oprit pentru verificarea actelor

Un bărbat a șocat autoritățile. Ce le-a arătat polițiștilor în momentul în care a fost oprit pentru verificarea actelor

La Todirești, județul Suceava, un șofer venerabil, în vârstă de 68 de ani, a prezentat la controlul polițiștilor un permis de conducere vechi de aproape jumătate de secol

Astfel, vineri dimineață, la ora 09.30, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DJ 178A din comuna Todirești, autoturismul condus de un localnic de 68 de ani, care a prezentat un permis de conducere categoriile „B” și „C”, eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat conform normelor rutiere în vigoare.

În apărarea lui, bărbatul din Suceava a declarat că nu știa că actul ar fi trebuit schimbat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul are inspecția tehnica periodică expirată și nu este asigurat R.C.A., motiv pentru care, bărbatul de 68 de ani a fost sancționat contravențional.

Bărbatul s- a ales cu un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, informează colegii de la site-ul suceava-smartpress.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: