Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a fost omorât din greșeală, cu o armă de vânătoare. Autorul a făcut o manevră fatală
Un bărbat a fost omorât din greșeală, cu o armă de vânătoare. Autorul a făcut o manevră fatală

Un bărbat a fost omorât din greșeală, cu o armă de vânătoare. Autorul a făcut o manevră fatală

Un bărbat a fost omorât cu o armă de vânătoare, după ce proprietarul a făcut o manevră greșită, ce s-a dovedit a fi fatală.

Un bărbat din județul Giurgiu a fost omorât, dintr-o greșeală, cu o armă de vânătoare. Autorul omorului este un tânăr în vârstă de 28 de ani. Cel care a executat câteva manevre cu o arma respectivă și din neatenție sau nepricepere l-a omorât pe consăteanul lui fără să vrea. După cum spun autoritățile în urma evenimentului tragic ce a avut loc în comuna Gogoșari.

Cea care a apelat numărul de urgență 112 a fost soția victimei. Bărbatul în vârstă de 28 de ani participase la un braconaj, pentru că vânase ilegal.

Un bărbat a fost omorât după ce a fost împușcat cu o armă de vânătoare. Soția sa a sunat la 112

„Poliţiştii Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu. Cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată în extravilanul localităţii Gogoşari, judeţul Giurgiu, soţul său a fost împuşcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani”. Au spus reprezentanții de la IPJ Giurgiu în cadrul unui comunicat.

Arma era deținută în mod legal, dar vânătoarea la care luase parte era ilegală

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuinţa situată în extravilanul localităţii Gogoşari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acţiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinţei, împuşcându-l mortal pe bărbat”. Au mai anunțat forțele de ordine.

În această cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi braconaj cinegetic.


Filmul ciudatei morți a polițistului din Giurgiu, găsit împușcat în cap

A mai murit un mare actor. A fost împușcat în urma unui conflict. „Suntem devastați!”