Lăsat nesupravegheat în pătuțul lui pentru că părinții s-au apucat să bea, micuțul, al cărui pat se afla lângă o fereastră deschisă, a escaladat pervazul și s-a prăbușit în gol, de la etajul 14 al unui bloc turn din Moscova

Alexander și Taisiya Akimov, din Moscova,  de 23 respectiv 21 de ani, au aflat că fiul lor, Timofei, a murit abia când polițiștii au sunat la ușă. Aceștia i-au anunțat că trupul său, zdrobit, a fost găsit pe trotuarul din fața imobilului.

Cei doi părinți au aflat de moartea copilului de la poliție

Părinții au fost reținuți.  Sunt acuzați că ar fi cauzat moartea fiului lor din neglijență. Cei doi ar putea primi până la doi ani de închisoare, scrie Daily Mail.

Anchetatorii au spus că există dovezi că aceștia băuseră atunci când fiul lor s-a cățărat din pătuțul lui pe fereastra deschisă. Cazul tragic a determinat Comitetul de anchetă rus, organițație care cercetează infracțiuni grave, să avertizeze părinții cu privire la riscul pentru copii în clădirile înalte.

Acesta a fost al treilea astfel de caz într-o singură zi, conform raportărilor. Avocata Anna Kuznetsova, de la Asistența Socială a declarat că 145 de copii au murit anul trecut în 1.339 de cazuri în care căzuseră de la ferestrele deschise. Avocata a atras atenția că din cauza neglijenței părinților se pot întâmpla tragedii majore. Sunt lucruri extrem de grave și foarte mulți părinți, mai ales cei tineri, nu le dau importanța cuvenită. Cheful de distracție și băutura în exces cauzează tragedii care de cele mai multe ori pot fi evitate.