Evenimentul Zilei > Actualitate > Un băiat de 19 ani s-a spânzurat în spital. Spunea că e mason și că vine apocalipsa
Un băiat de 19 ani s-a spânzurat în spital. Spunea că e mason și că vine apocalipsa

Un băiat de 19 ani s-a spânzurat în spital. Spunea că e mason și că vine apocalipsa

Un băiat de 19 ani care era internat de la sfârșitul lunii septembrie la Clinica de Psihiatrie „Eduard Pamfil” a Spitalului Județean din Timișoara a fost găsit spânzurat de balconul salonului.

Descoperirea a fpst făcută marți dimineața. Seara precedentă, povestesc medicii, o asistentă a verificat starea băiatului, iar acesta era în pat. Câteva ore mai târziu el s-a spânzurat folosind șnurul glugii hanoracului în care era îmbrăcat. ”Tânărul de 19 ani din județul Arad a fost găsit în cursul zilei de marți dimineață fără suflare de către o asistentă, pe terasa salonului Clinicii de Psihiatrie de pe Văcărescu. Pacientul figura încă din 2016 cu afecțiuni psihice grave”, a declarat Andreea Borboros, purtător de cuvânt al Spitalului Județean din Timișoara.

Potrivit oficialilor Spitalului Județean Timișoara, tânărul fusese diagnosticat  la Arad cu schizofrenie paranoidă și transferat, pentur îngrijir de spcialitate, la Timișoara. El susținea că aude voci și avea halucinații. Sursele EVZ arată că băiatul susținea că este mason și că vine apocalipsa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: