Evenimentul Zilei > Justitie > Un avocat îi ia apărarea lui Bute: „Lucian e de bună credinţă. Răspunderea lui e acoperită de asigurare”
Un avocat îi ia apărarea lui Bute: „Lucian e de bună credinţă. Răspunderea lui e acoperită de asigurare”

Un avocat îi ia apărarea lui Bute: „Lucian e de bună credinţă. Răspunderea lui e acoperită de asigurare”

Două persoane au murit săptămâna trecută după ce balustrada unui apartament aflat în proprietatea lui Lucian Bute s-a prăbuşit. După accidentul tragic ce a avut loc la finalul săptămânii trecute într-un apartament aflat în proprietatea lui Lucian Bute, dintr-un cartier al oraşului Montreal, veştile despre situaţia sportivului nostru au fost alarmante.

Michel Seguin, directorul de urbanism al primăriei Lachine, susţinea că responsabilitatea pentru mentenanţă clădirii în cauza i-ar aparţine sportivului, iar din acel moment semnele de întrebare în privinţa riscurilor la care este supus Lucian s-au înmulţit.

Stabilit în Canada, avocatul Şerban Tismanariu, a făcut lumina în acest caz.

"Răspunderea lui Lucian e acoperită de asigurare. Probabil o să se facă o anchetă că să se vadă care este cauza prăbuşirii, cum s-a putut cădea, cum s-a prăbuşit acea balustradă. Lucian este de bună credinţă, blocul pare îngrijit. Vorbind la modul general, în situaţii de acest gen, este o responsabilitate civilă care este acoperită de societăţile de asigurare", a declarat Şerban Tismanariu pentru ziare.com.