Evenimentul Zilei > Actualitate > Un antrenor român îi reproșează lui Christoph Daum: „Probabil, nu şi-a dat seama la început sau nu a evaluat bine lucrurile”
Un antrenor român îi reproșează lui Christoph Daum: „Probabil, nu şi-a dat seama la început sau nu a evaluat bine lucrurile”

Un antrenor român îi reproșează lui Christoph Daum: „Probabil, nu şi-a dat seama la început sau nu a evaluat bine lucrurile”

Cosmin Olăroiu este de părere că selecționerul Christoph Daum ar fi trebuit să analizeze potențialul echipei naționale înainte de-a semna contractul.

Cosmin Olăroiu l-a criticat și el pe Christoph Daum, după ce tehnicianul german a declarat că echipa națională a României nu are valoare. „Oli” este de părere că este inadmisibil ca un antrenor să afirme așa ceva, despre o echipă, în condițiile în care a fost de acord să lucreze la gruparea respectivă.

„Cred eu că atunci când mergi la o echipa, ştii potenţialul pe care îl ai. Adică eu dacă mă duc acum la Al Ahli şi spun că echipa nu are valoare, e uşor să spun că nu are valoare, numai că trebuie să fi spus înainte lucrul asta. Acum, nu ştiu câtă valoare şi nonvaloare există dar cred că trebuie să îi spui unui om înainte de a te apuci de treaba. Ăsta e un lucru pe care îl fac eu, alţi antrenori pot gândi la fel. El, probabil, nu şi-a dat seama la început sau nu a evaluat bine lucrurile, eu îţi spun ce gândesc eu. Ce a făcut el, e treaba lui", a spus Olăroiu la Dolce Sport.