Suporterii echipei Al Shabab i-au cerut demisia lui Marius Șumudică, antrenor la Al Shabab, în Arabia Saudită. Tehnicianul român s-a apărat și a spus că a avut rezultate foarte bune, așa că ar trebui să fie respectat. Sumudică le-a transmis oficialilor formației saudite să-l aducă pe Jose Mourinho sau Pep Guardiola, pentru că el va demisiona la finalul campionatului.

„Al Shabab, cu Șumudică antrenor, e pe locul 3. Vor trebui să mă mai suporte trei meciuri și apoi să-și aleagă ce antrenor vor. Eu respect mult clubul. Echipa aceasta nu a fost niciodată pe locul 3 în ultimii ani. Sunt al doilea antrenor din istoria clubului care a făcut 50 de puncte și cred că merit mai mult respect din partea lor, dar nu e o problemă.

Am câștigat atâtea meciuri și, după o singură înfrângere, mi-au făcut semn să plec. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată. Mai avem trei jocuri și voi da tot ce am mai bun pentru Shabab, pentru a termina în primele trei sau patru echipe și să ne calificăm în Liga Campionilor, apoi vom vedea.

Dacă vor să-i aducă pe Guardiola și Mourinho, n-am nicio problemă, dar nu știu dacă vor face mai multe puncte! Eu sunt al doilea antrenor după Preud'homme care a reușit acest lucru. Dragoste cu sila nu se poate!”, a spus Șumudică.

Te-ar putea interesa și: