Petre Grigoraș, antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, a explicat că fotbaliștii săi trăiesc la limita supraviețuirii, din cauza restanțelor financiare. „Grig” a spus că apropierea Crăciunului este o salvare, pentru că fiecare om mai taie un porc, mai umblă prin cămară.

„Acum, vine iarna, te duci in vacanță. Mai tai un purcel, vezi ce ai mai pus în pivniță. Așa, ca echipă de fotbal e destul de greu. E devreme să spun că ne vom desființa sau dacă vom continua în ianuarie. Copiii noștri și nepoții nu vor mai avea idoli. Dobrin, Hagi, Nadia și Patzaichin unde vor mai fi?”, a spus Grigoraș.

Tehnicianul a tras un semnal de alarmă și în privința stării dramatice pe care o traversează sportul românesc. „Sunt apeluri disperate din partea noastră, dar nimeni nu se gândește nici la sănătatea poporului ăsta. Ne ducem dracului, stăm în fața televizorului, o să fim o țară de burtoși ochelariști. O să avem dioptriile cât fundul de borcan. Dacă o să stai doar prin fața calculatorului și o să mănânci fast food, shaorma, vă dați seama ce burți o să avem. Dacă vrem să ne luăm în brațe, luăm ochelarii de la ochi, ne tragem burțile, apoi ne îmbrățișăm.”