Evenimentul Zilei > International > Un alt avion al EGYPAIR, nevoit să aterizeze de urgență după o amenințare cu BOMBĂ
Un alt avion al EGYPAIR, nevoit să aterizeze de urgență după o amenințare cu BOMBĂ

Un alt avion al EGYPAIR, nevoit să aterizeze de urgență după o amenințare cu BOMBĂ

Un avion al companiei EgyptAir, care efectua miercuri o cursă între Cairo şi Beijing, a aterizat de urgenţă în Uzbekistan pe fondul unei ameninţări cu bombă, a anunţat portalul de ştiri Al-Wasat.

Un avion al companiei EgyptAir, care efectua miercuri o cursă între Cairo şi Beijing, a aterizat de urgenţă în Uzbekistan pe fondul unei alerte false cu bombă, au anunţat, miercuri, doi responsabili ai aviaţiei civile egiptene, citaţi de site-ul de ştiri în limba franceză Boursorama.com, conform Mediafax.

Potrivit informaţiilor difuzate de portalul de ştiri Al-Wasat, citat de Tass, angajaţii aeroportului internaţional din Cairo au primit un apel telefonic anonim cu privire la o bombă care ar fi plasată la bordul avionului, la scurt timp după ce acesta a decolat din Cairo.

În urma ameninţării, s-a decis ca avionul să aterizeze de urgenţă în Uzbekistan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.