Andrei a făcut senzaţie la Săptămânile modei de la Londra, Paris şi Milano la început de an. Publicaţia internaţională „W Magazine“ a considerat potrivit să-l pună pe bistriţean chiar pe prima poziţie, după cererile pe care acesta le-a avut pentru prezentările de modă de la săptămâna modei de la Milano.

"Aceste feţe noi sunt pregătite să facă senzaţie în capitala italiană a modei în săptămâna dedicată fashion-ului“, au notat cei de la „W Magazine“. Topul a fost întocmit de Piergiorgio Del Moro şi Samuel Ellis, doi directori de casting, care se ocupă de selectarea modelelor pentru prezentările de la săptămâna modei.

„Am plecat imediat după Anul Nou în Paris şi m-am întors în 24 ianuarie. Trei săptămâni am petrecut în Prins, Londra şi Milano. În total am avut 13 prezentări. Tot la Paris am defilat într-un concurs internaţional al designerilor“, explică Andrei.

Andrei Dobrin a fost descoperit de către reprezentantul unei agenţii de modele pe Facebook, iar la finalul lui 2016 a fost declarat cel mai bun model al anului din România, titrează B1.ro

Povestea fascinantă a puştiului o puteţi citi aici