Evenimentul Zilei > Actualitate > Un ADOLESCENT din România, în TOP la Săptămâna Modei de la Milano
Un ADOLESCENT din România, în TOP la Săptămâna Modei de la Milano

Un ADOLESCENT din România, în TOP la Săptămâna Modei de la Milano

Revista „W Magazine“, dedicată industriei modei, l-a inclus pe un adolescent de 16 ani din Bistriţa în topul celor mai promiţători manechini. Editorii de fashion au luat în calcul cererile pe care le-a avut Andrei Dobrin, dar şi recomandările designerilor prezenţi la Săptămâna Modei de la Milano.

Andrei a făcut senzaţie la Săptămânile modei de la Londra, Paris şi Milano la început de an. Publicaţia internaţională „W Magazine“ a considerat potrivit să-l pună pe bistriţean chiar pe prima poziţie, după cererile pe care acesta le-a avut pentru prezentările de modă de la săptămâna modei de la Milano.

"Aceste feţe noi sunt pregătite să facă senzaţie în capitala italiană a modei în săptămâna dedicată fashion-ului“, au notat cei de la „W Magazine“. Topul a fost întocmit de Piergiorgio Del Moro şi Samuel Ellis, doi directori de casting, care se ocupă de selectarea modelelor pentru prezentările de la săptămâna modei.

„Am plecat imediat după Anul Nou în Paris şi m-am întors în 24 ianuarie. Trei săptămâni am petrecut în Prins, Londra şi Milano. În total am avut 13 prezentări. Tot la Paris am defilat într-un concurs internaţional al designerilor“, explică Andrei.

Andrei Dobrin a fost descoperit de către reprezentantul unei agenţii de modele pe Facebook, iar la finalul lui 2016 a fost declarat cel mai bun model al anului din România, titrează B1.ro

Povestea fascinantă a puştiului o puteţi citi aici