Evenimentul Zilei > International > Un actor legendar de la Hollywood, felicitat pentru logodnica mai jună cu 38 de ani!
Un actor legendar de la Hollywood, felicitat pentru logodnica mai jună cu 38 de ani!

Un actor legendar de la Hollywood, felicitat pentru logodnica mai jună cu 38 de ani!

Moda partenerelor mai tinere cu decenii face ravagii la bărbații trecuți de o anumită vârstă din Cetatea Filmului, astlfel că eroul super-filmelor de acțiune din deceniul 9, Dolph Lundgren, și-a anunțat logodna cu o tânără cu aproape patru decenii mai tânără, alături de care a fost surprins de fotografi pe plaja din Malibu.

La sfârșitul lunii iulie, actorul anilor 90 Dolph Lundgren și-a anunțat logodna cu o tânără atrăgătoare, care este cu 38 de ani mai mică decât el. Actorul  suedez, adulat de fanii filmelor de acțiune, a făcut anunțul pe Instagram, fiind felicitat de mulți admiratori pentru alegerea sa. Mulți însă l-au ridiculizat pe motiv că viitoarea lui soție seamănă destul de tare cu fiica lui și nu au scăpat ocazia să îl înțepe: „Fiica ta s-a logodit? Felicitări Dolph!”, „Felicitări fiicei tale și partenerului ei”.

Prietenul bun al actorului, o altă legendă a filmelor de gen, Sylvester Stallone, alături de care a jucat în hitul Rocky IV, i-a transmis felicitări sincere. „Felicitări prietene! Ești cel mai tare, Sly!”

La rândul său, Emma Krokdal, logodnica în vârstă de 24 de ani, și-a etalat inelul de logodnă pe Instagram. Fiica cea mare a lui Dolph Lundren, Ida, are tot 24 de ani, ca și Emma. Actorul suedez mai are încă o fiică, în vârstă de 19 ani – Greta Eveline Lundgren.

Actor, inginer chimist și deținător de centură neagră în karate și campion european la acest sport, Dolph Lundgren a jucat în peste 40 de filme în cariera sa, majoritatea aparținând genului acțiune. A devenit celebru odată cu apariția în filmul „Rocky IV”, in rolul boxerului din Uniunea Sovietică Ivan Drago. A rămas de neuitat și în rolul lui Andrew Scott din „Soldat Universal”, film în care a jucat alături de Jean Claude Van Damme.

Au trecut două decenii de când făcea furori pe marile ecrane, dar Dolph este la fel de în formă și alura lui atletică, extrem de tonifiată, nu a scăpat atenției curioșilor și nici presei. Fotografii au surprins o serie de poze incitante cu Dolph bronzat și în mare formă, stand relaxat pe nisip, alături de blonda Emma, potrivit https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8604579/Dolph-Lundgren-62-fiancee-Emma-Krokdal-24-cuddle-trip-beach.html.

Dolph Lundgren, în vârstă de 62 de ani, a fost căsătorit din 1994 până în 2100 cu stilista și creatoarea de bijuterii Anette Qviberg. Deși a fost o prezență constantă la Hollywood, actorul nu a locuit acolo cu familia sa, căci avea reședința în Marbella, Spania. După divorț însă, actorul s-a mutat în Los Angeles.