Umilință maximă pentru Cristiano Ronaldo! A pierdut titlul în Arabia Saudită

Umilință maximă pentru Cristiano Ronaldo! A pierdut titlul în Arabia Saudită Sursa: Facebook/ Cristiano Ronaldo

Echipa din Arabia Saudită, Al-Nassr a a fost în atenția tuturor când a sosit Cristiano Ronaldo. După plecarea sa bruscă de la Manchester United în urma unui interviu controversat cu Piers Morgan, Ronaldo părea că vrea să arate că rămâne unul din cei mai buni jucători din lume. Dar a eșuat într-un campionat de mâna a doua.

Cristiano Ronaldo a plecat devastat de pe terenul de fotbal, când Al-Nassr a fost învinsă de Al-Ittihad în lupta pentru titlul ligii saudite după un meci încheiat cu scorul de 1-1 cu Al Ettifaq. Remiza 1-1 a lui Al-Nassr cu Al Ettifaq i-a permis lui Al-Ittihad să câștige Saudi Pro League înaintea ultimei etape, datorită victoriei cu 3-0 de la Al Feiha.

Frustrat, Cristiano Ronaldo a reproșat arbitrilor partidei modul în care au condus jocul, mai ales că nu a reușit să adauge nici un gol la cele 14 goluri ale sale în 16 meciuri din ligă. Legenda Portugaliei, în vârstă de 38 de ani, este al cincilea cel mai mare marcator din clasamentul saudit, în ciuda faptului că a semnat abia în ianuarie. Cristiano Ronaldo a făcut senzație la început.

Echipa lui Ronaldo s-a confruntat sâmbătă cu perspectiva pierderii titlului din momentul în momentul în care adversarii, prin Youssoufou Niakate a pus în avantaj pe Al Ettifaq chiar înainte de pauză. Luiz Gustavo a egalat în repriza a doua, dar Al-Nassr nu a găsit resurse să mai înscrie până la finalul partidei. Pentru ca umilința să fie maximă, cel care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo, a fost înlocuit cu șase minute înainte de finalul partidei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristiano Ronaldo, de la Balonul de Aur la speranțe saudite

Rezultatele de sâmbătă lasă echipa Al-Ittihad cu cinci puncte avans, suficient pentru a-i face campionii Arabiei Saudite, înainte de runda finală a meciurilor, ce va avea loc miercuri, scrie The Sun. Cu toate acestea, în urmă cu trei zile, Cristiano Ronaldo a fost la cel mai bun moment al său, reușind să contribuie la câștigarea unui meci extrem de complicat, cu 3-2 în fața Al-Shabab, echipă aflată pe locul trei.

Cristiano Ronaldo și-a menținut regimul de fitness care l-a făcut celebru, de când a părăsit Europa, dar este deja într-un declin al carierei. Au trecut trei ani de când nu a mai câștigat vreun trofeu major pentru echipele în care joacă.

Cristiano Ronaldo a câștigat Liga Campionilor de patru ori cu Real Madrid și o dată pentru Manchester United. Dar ultimul dintre cele șapte titluri într-un campionat de fotbal a venit când Juventus a luat titlul din Serie A în 2019-2020.