Ziaristul Ovidiu Zară a lansat o ipoteză uluitoare în cazul Caracal, acesta afirmând că oasele gasite în butoiul din curtea monstrului din Caracal și de la liziera pădurii ar aparține unor persoane decedate, anunță cancan.ro

Ovidiu Zară susține că oasele ar fi fost puse de Gheorghe Dincă și de complicii săi, în cazul în care erau prinși.  Alexandra Măceșanu ,  adolescenta de 14 ani a fost răpită de Gheorghe Dincă la trei luni după ce a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu.

“Încă de la începutul anchetei de la Caracal am avansat posibilitatea că oasele găsite în butoiul din curtea lui Dincă să fie luate dintr-un cimitir și plantate. Atunci când am făcut această supoziție, m-am bazat în primul rând pe vechimea oaselor respective, dar mai ales pe faptul că nu s-a găsit niciun craniu, iar Dincă și-a ales varianta loviturilor cauzatoare de moarte – infracțiune care generează o pedeapsă mai mică. Dar anchetatorii nu au mers pe această pistă…

Apoi au apărut oasele de la liziera pădurii de lângă Caracal, despre care s-a crezut inițial că sunt ale Luizei, lucru infirmat ulterior. (…)

Investigând, am dat de o sursă care mi-a oferit nume și date, dar și o informație esențială: aceea că scenă cu oasele din butoi și de la liziera pădurii a fost premeditată de Dincă și de complicii săi din rețea. Astfel, am aflat că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul din Zănoaga (jud. Olt), o localitate la 24 km. de Caracal și că acestea ar aparține unei fete care a decedat acum 4-5 ani la vârsta de 14 ani. La fel, oasele găsite la liziera pădurii ar fi fost luate din cimitirul din Marotinu de Sus (jud. Dolj), o localitate la 26 km. de Caracal și ar aparține unei tinere în vârstă de 22 de ani (asta ar explică lucrarea dentară găsită laolaltă cu mulțimea de dinți cariați despre care anchetatorii susțîn – în mod greșit susțîn eu – că ar aparține Alexandrei).

Se pare că după deshumare, oasele luate din cele două cimitire au fost arse într-o locație de lângă Caracal și apoi plantate în curtea lui Dincă, cu acceptul lui, și apoi la liziera pădurii. Practic, totul a fost premeditat în ipoteza că rețeaua ar da greș, cândva!

Și încă ceva: în privința Luizei am primit nume care, dacă vor fi anchetate, ar putea conduce la găsirea fetelor. Sunt gata, oricând, să pun la dispoziția autorităților toate datele și informațiile pe care le am. Poate informațiile mele nu sunt reale… Dar și dacă sunt? Oricum, cu orice preț, eu voi continuă să investighez acest caz, așa cum pot și mă pricep. Și, într-un final, sunt sigur că adevărul va ieși la iveală! Doamne ajută!”, a scris Ovidiu Zară pe contul său oficial de Facebook.