Evenimentul Zilei > Economie > Ultimele zile în care firmele se pot înscrie pentru a participa la Ziua României, în cadrul EXPO Milano, eveniment organizat de CCIR
Ultimele zile în care firmele se pot înscrie pentru a participa la Ziua României, în cadrul EXPO Milano, eveniment organizat de CCIR

Ultimele zile în care firmele se pot înscrie pentru a participa la Ziua României, în cadrul EXPO Milano, eveniment organizat de CCIR

Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează miercuri, 29 iulie 2015, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, festivitatea cea mai importantă din perioada reprezentării României la Expo Milano, intitulată Ziua României.

„Expo Milano este o oportunitate de promovare pentru România la nivel mondial, iar pentru mine, în calitate de Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României,  este o onoare să conduc delegaţia formată din peste 40 de persoane, Preşedinţi ai Camerelor de Comerţ şi Industrie Judeţene şi oameni de afaceri”, a declarat Mihai Dabarban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României. 

Evenimentul organizat de CCIR va marca celebrarea Zilei Imnului Naţional şi reuneşte înalţi oficiali guvernamentali din România şi Italia, reprezentanţi ai corpului diplomatic românesc acreditat în Italia, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României, directori de companii şi oameni de afaceri din ambele ţări.

Programul eveniment va include un prânz de networking dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor, în cadrul căreia companiile româneşti pot stabili contacte cu antreprenori din Italia şi din restul ţărilor participante la expoziţie.
Săptămâna în curs este ultima pentru înscrierea firmelor la eveniment, Toate detaliile despre cum puteți participa le puteți găși accesând linkul: http://ccir.ro/event/ziua-romaniei/. 

Ce este Expo Milano

Expo Milano este una dintre cele mai importante manifestări care are loc la nivel internațional, în care țările au posibilitatea să își prezinte în cadrul pavilioanelor, dar și prin intermediul evenimentelor, potențialul cultural și economic în fața investitorilor, dar și a cetățenilor din alte țări. 

Tema expoziției din acest an este Hrănirea planetei. Energie pentru viaţă. Expoziţia se va bucura de participarea a peste 140 de ţări, cu o estimare de 20 de milioane de vizitatori din toată lumea şi un spaţiu expoziţional care se întinde pe circa 1 milion m2.

Cu ocazia Expo Milano 2015, fiecare ţară organizează un eveniment festiv în cadrul Pavilionului Naţional din incinta expoziţiei mondiale.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: