Evenimentul ZileiActualitateUltimele informații despre virusul care a isterizat România. S-au întocmit dosare penale

Ultimele informații despre virusul care a isterizat România. S-au întocmit dosare penale

Ultimele informații despre virusul care a isterizat România. S-au întocmit dosare penale
Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimele informații despre virusul ucigaș

Până în prezent nu există niciun cetăţean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu noul coronavirus, 26 de persoane fiind în carantină, iar 2.077 – monitorizate la domiciliu.

Potrivit sursei citate, în acest moment, la Institutul „Matei Balş” sunt în analiză 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetăţeanul italian depistat pozitiv de autorităţile din Italia.

„În ultimele 24 de ore au fost efectuate 137 de apeluri la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 (cele mai multe pe Bucureşti – 44) cu privire la coronavirus. Le recomandăm cetăţenilor să apeleze numărul de urgenţă doar dacă provin din zonele afectate sau au intrat în contact cu persoane care provin de acolo. Pentru informaţii utile, le recomandăm cetăţenilor să se informeze permanent de pe canalele oficiale ale Ministerului Sănătăţii, Ministerului de Externe, Ministerului Afacerilor Interne şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă”, arată Grupul de Comunicare Strategică într-un comunicat.

De asemenea, în cursul zilei de marţi au fost înregistrate două dosare penale privind infracţiunea de „zădărnicire a combaterii bolilor”, în cele două cauze fiind cercetate 4 persoane.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: