Îndrăgitul Florin Busuioc, cunoscut drept Busu, a revenit, de curând, pe micile ecrane, după ce a suferit un infarct, la începutul lui noiembrie 2018. Actorul prezintă din nou prognoza meteo și pare că încearcă să își trăiască fiecare zi din viață fără să mai privească în urmă, către momentele extrem de dificile prin care a trecut, scrie Cancan.

După ce și-a terminat programul, actorul, însoțit de o echipă de filmare a postului TV la care lucrează, s-a îndreptat spre unul dintre micuțele parcuri din zonă. Unde, după câteva minute de discuții, au realizat un scurt material video.

„Cum este un profesionist desăvârșit, Busu a mers la punct ochit, punct lovit, iar cameramanul cu care a realizat filmarea nu a trebuit să tragă mai multe duble”, mai scrie sursa citată.

După ce și-a terminat treaba, prezentatorul TV s-a îndreptat spre locuința sa. Pentru că nu stă departe de sediul televiziunii, din Pache Protopopescu, în mai puțin de cinci minute, Florin Busuioc a pășit în scara blocului în care locuiește.