Filmul dispariției fetiței de 11 ani, din Dâmbovița, este înfiorător! Se pare că, după ce a fost răpită, biata copilă a trecut prin chinuri de nedescris, iar apoi ar fi fost strangulată, scrie Cancan.

Noi amănunte tulburătoare apar în cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovița care a fost descoperită ucisă, după trei zile de căutări. Se pare că biata copilă ar fi fost răpită de un cetățean străin, dusă pe un câmp și omorâtă.

Principalul suspect este un bărbat de 47 de ani din Olanda, susțin surse din anchetă. El apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localitatea Gura Șuții, la volanul unei mașini închiriate.

Înainte de găsirea cadavrului, individul a fost luat la întrebări de polițiști, fără să fie însă și reținut. Între timp ar fi părăsit România.

Potrivit procurorilor, care încearcă să refacă acest puzzle înfiorător, copila de 11 ani ar fi fost răpită de pe stradă, dusă pe un câmp, chinuită şi omorâtă. Totul s-ar fi întâmplat în nici jumătate de oră.

„La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi”, a declarat Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa.