Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMA ORĂ. Scandal la cimitirul Eternitatea. Mamei Mărioarei Zăvoranu i s-a făcut rău la porţile locului e veci.
ULTIMA ORĂ. Scandal la cimitirul Eternitatea. Mamei Mărioarei Zăvoranu i s-a făcut rău la porţile locului e veci.

ULTIMA ORĂ. Scandal la cimitirul Eternitatea. Mamei Mărioarei Zăvoranu i s-a făcut rău la porţile locului e veci.

Oana Zăvăranu vrea să-şi pedepsească toate rudele care, după părerea sa, au profitat de pe urma mamei sale în timpul vieţii. Astfel, pe lângă interdicţia pusă lui Gigicu, unchiul său, la capela cimitirului Eternitatea, vedeta tv nu a lăsat-o să-şi plângă fiica nici pe femeia care i-a dat viaţă Mărioarei Zăvoranu.

Azi, Mărioara Zăvoranu urmează să fie condusă pe ultimul drum. Mama Oanei, fosta soţie a lui Pepe, a decedat în urma  cu trei în zile în urma unor complicaţii la plămâni şi rinichi, dar şi alte probleme de sănătate.

Mama Oanei Zăvoranu a decedat la vârsta de 64 de ani, iar la înmormântare au voie să fie prezenţi doar prietenii apropiaţi ai vedei şi rudele care au cinstit-o cu adevărat pe Mărioara în timpul vieţii, nu cei care au fugit după banii săi, a declarat Oana în repetate rânduri.

Astfel, printre cei care au interdicţie să fie prezenţi la înmormântare se numără fratele vitreg al Mărioaraei Zăvoranu şi mama biologică a femeii. Bătrâna a venit încă de ieri seară la cimitirul Eternitatea din Capitală, unde va fi înhumată decedata, însă nu a fost lăsată să intre şi să-şi plângă fiica.

În această dimineaţă, bătrânei i s-a făcut rău la porţile cimitirului. “Să o ajute Dumnezeu aşa cum m-a ţinut ea pe mine o ora jumăte aici. Dumnezeu să o pedepsească că sunt mama mortului. Sunt mama mortului”, a declarat, seara trecută, bătrâna, care a venit la porţile cimitirului cu o coroană.

Azi, Mărioara Zăvoranu urmează să fie înmormântată la cimitirul Eternitatea din Bucureşti, între soţii săi, Ioan  Bănicioiu şi Nicolae Zăvoranu.

După ce zile la rând a spus că nu va lua parte la înmormântare, că locul de veci nu va fi în cimitirul Eternitatea sau chiar că o va încinera pe mama sa, acum, cu o atitudine complet schimbată, Oana şi-a exprimat regretul ca nu i-a spus la timp mamei că o iubeşte: "Imi pare rau ca nu m-a lasat, voi ati fost martori, nu s-a putut, era sub anestezie."

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News