Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima oră! Bărbat înjunghiat în fața Ministerului de Interne
Ultima oră! Bărbat înjunghiat în fața Ministerului de Interne

Ultima oră! Bărbat înjunghiat în fața Ministerului de Interne

Alertă în Londra, după ce un bărbat a fost rănit grav în urma unui atac, cu cuțitul, în fața Ministerului de Interne al Marii Britanii. Incidentul a fost anunțat joi, la prânz, de poliția londoneză.

Imediat o parte a străzii a fost evacuată, iar personalul din cadrul ministerului a fost rugat să rămână în sediu.

Bărbatul rănit a fost preluat de paramedici. Deși inițial poliția a declarat că rănile i-au pus bărbatului viața în pericol, ulterior a revenit asupra infomației menționând că acesta e în afara pericolului.

Un alt bărbat a fost arestat și este în custodia oamenilor legii, pentru incidentul care s-a întâmplat în Marsham Street, Westminster, la scurt timp după ora 13:00. ”Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă și dus la o secție de poliție”, au declarat reprezentanții poliției.

Incidentul are loc la numai o zi după Ministerul de Interne al Marii Britanii a lansat o campanie împotriva criminalității, prin tipărirea de mesaje pe cutiile de luat cartofi prăjiți.

”Toate gândurile mele sunt îndreptate către victimă și familia sa, în urma acestui atac teribil provocat pe strada Marsham”, a scris, pe Twitter, ministrul britanic de Interne, Priti Patel, conform Euronews.

Sursa foto : Reuters

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: