Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima invenţie NEBUNEASCĂ a JAPONEZILOR. Ce poate face acest SUTIEN le va da bătăi de cap BĂRBAŢILOR | VIDEO
Ultima invenţie NEBUNEASCĂ a JAPONEZILOR. Ce poate face acest SUTIEN le va da bătăi de cap BĂRBAŢILOR | VIDEO

Ultima invenţie NEBUNEASCĂ a JAPONEZILOR. Ce poate face acest SUTIEN le va da bătăi de cap BĂRBAŢILOR | VIDEO

Compania de lenjerie intimă Ravijour a anunţat că lucrează la o tehnologie inedită, care ar urma să le ajute pe femei să nu cedeze prea uşor avansurilor bărbaţilor.

Tehnologia la care lucrează compania se numeşte "True Love Tester" (Testul de dragoste adevărată) şi va fi implementată pe un model de sutien. Pe scurt, acesta nu va putea fi desfăcut decât dacă posesoarea este cu adevărat îndrăgostită.

Cum funcţionează? Aplicaţia va instalată pe un smartphone şi va fi activată prin tehnologia bluetooth. Aplicaţia va măsura bătăile inimii, nivelul de catecolamine (hormoni eliberaţi atunci când o persoană trăieşte emoţii puternice) şi alte date cu ajutorul cărora se va putea determina dacă posesoarea sutienului este sau nu îndrăgostită, înainte să îl dea jos, scrie 10pointz.com.

Compania a lansat şi un clip haios de promovare. Rămâne de văzut cât de mult succes va avea ideea lor inedită.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.