Ultima cucerire a lui Jador. Pe cine a pus ochii vedeta?! Este un nume greu din muzică

Ultima cucerire a lui Jador. Pe cine a pus ochii vedeta?! Este un nume greu din muzică

Nu știm încă dacă vor avea sau nu o relație, însă un lucru este clar: Jador și Carmen de la Sălciua se potrivesc de minune.

Carmen de la Sălciua și Jador și-au intrat în rolul de îndrăgostiți, iar imaginile cu cei doi fac înconjurul internetului. Artiștii au filmat un videoclip la cea mai recentă piesă lansată împreună, iar fanii au reacționat pe loc.

Carmen de la Sălciua și Jador speră ca piesa pe care au lansat-o să ajungă în topurile muzicale. Cei doi și-au luat rolul în serios și videoclipul prezintă povestea a doi îndrăgostiți.

Faimosul Jador și marea cântăreață Carmen de la Sălciua au fost fimați în tandrețuri, iar ipostazele în care au fost surpinși i-au pus pe fani pe gânduri. Artista, însă, a ținut să precizeze faptul că între ea și fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” esxită dpar o relație profesională și de amiciție. Carmen de la Sălciua a mărturisit că Jador este un om muncitor, un adevărat profesionist și că i-a făcut mare plăcere să lucreze cu el.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte, foarte simpatic, reușete să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară. Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, și precizez că e vorba doar de o amiciție, mai ales având în vedere faima lui”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru fanii ei din România, conform Cancan.

Jador are Covid-19?!

Bogdan Mocanu și Jador au trecut prin câteva clipe de panică. Cei doi se tem că au fost infectați cu noul coronavirus, după ce au fost în contact cu o persoană testată pozitiv.

Se pare că totul a pornit de la un membru al formației lui Jador, care a fost depistat pozitiv. Bogdan Mocanu le-a povestit fanilor cum s-a întâmplat totul și spaima prin care a trecut și le-a cerut fanilor părerea despre această situație.