Evenimentul Zilei > International > Analist polonez, COMPARĂ proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin
Analist polonez, COMPARĂ proiectul UE  cu revoluția bolșevică a lui Lenin

Analist polonez, COMPARĂ proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin

Analistul polonez Krzysztof Karoń explică de ce politicienii PRO-UE sunt îndepărtați de realitate și nu ascultă și nu înțeleg vocile popoarelor lor.

Potrivit lui Karoń, toate mecanismele din cadrul UE se concentrează pe "eliminarea statelor suverane și crearea unei țări comuniste unice europene".

"Politicienii europeni urmăresc o politică conștientă care este gândită și consecventă. Ați putea spune: "dureros de consecventă", spune Karoń. "Este și mai consecventă, pentru că politicienii europeni nu numai că nu știu cum, ci nici nu pot acționa într-un mod diferit. Pentru că în Europa de la semnarea Tratatului de la Maastricht există o revoluție care TREBUIE să fie socialistă ", continuă el.

Analistul compară  proiectul UE cu revoluția bolșevică a lui Lenin, deoarece revoluția europeană împinge aceleași principii socialiste prin utilizarea acelorași metode. "Acesta este planul de unire a Europei. Iar dorința de a o completa a fost manifestată de liderii celor mai mari țări europene.

"Acesta este un plan regăsit în schema lui Lenin din 1901 pentru Revoluția Bolșevică îndeplinit de revoluționari profesioniști împotriva voinței societăților lor", spune Karoń, potrivit voiceofeurope

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.