Evenimentul Zilei > Justitie > Ce spune Elena Udrea despre sentința pe care a primit-o: „Sunt judecători care TREMURĂ…”
Ce spune Elena Udrea despre sentința pe care a primit-o: „Sunt judecători care TREMURĂ…”

Ce spune Elena Udrea despre sentința pe care a primit-o: „Sunt judecători care TREMURĂ…”

Elena Udrea este invitată în această seară la emisiunea "Sinteza Zilei" difuzata la Antena 3, unde va face declarații în premieră referitoare la decizia judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție de a o condamna la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul "Gala Bute".

SENTINȚA pentru ELENA UDREA în Dosarul „Gala Bute”: 5 ani pentru MITĂ, 6 ani pentru ABUZ în SERVICIU. Vezi celelalte pedepse date în dosar, pentru Obreja, Topoliceanu, Lungu, Botoroagă, Breazu și Nastasia

Elena Udrea declara la scurt timp de la pronunțarea sentinței, într-o intervenție la același post de televiziune, această decizie este una abuzivă. 

”Nu cred că din cauza mea au intrat oameni în pușcărie. Dacă am făcut parte dintr-o guvernare, nu cred că nu se fac abuzuri asupra mea. Sunt judecători care tremură în fața sistemului, care, chiar dacă a rămas într-un picior, în doamna Kovesi, tot e prezent.

Dacă i-a fost frică să mă acuze când stătea cu mine la mese, trebuie să o credem acum când a venit Iohannis la putere? Fratele președintelui a fost arestat cu Băsescu în funcție. Lui Kovesi nu-i era frică de Băsescu din moment ce i-a arestat fratele. Sistemul a decis să-l aresteze pe Voiculescu nu pentru Traian Băsescu, ci pentru că Antena 3 îi stătea în gât.”, a spus Elena Udrea la Antena 3.

Elena Udrea, PRIMA REACȚIE a după aflarea sentinței din Dosarul "Gala Bute"