Evenimentul Zilei > Politica > Udrea: „Întreaga clasă politică se face preș în fața sistemului ca să se salveze”
Udrea: „Întreaga clasă politică se face preș în fața sistemului ca să se salveze”

Udrea: „Întreaga clasă politică se face preș în fața sistemului ca să se salveze”

Elena Udrea a declarat, miercuri, la B1Tv că nu avea așteptări în legătură cu decizia ministrului Justiției de a cere revocarea din funcție a lui Kovesi și Lazăr, întrucât nu avea susținere politică.

Invitată la emisiunea lui Silviu Mănăstire, "Dosar de politician", Udrea a criticat întreaga clasă politică, imputându-i faptul că nu are curajul să reziste sistemului.  

Udrea: "Dragnea încearcă o înțelegere cu sistemul! Se păcălește pe sine"

”N-am avut așteptări foarte mari ca cineva care s-a confruntat dur cu sistemul și vede efectele pe care puterea sistemului le are asupra tuturor celor care sunt în poziții importante să facă așa un act de un curaj sinucigaș și să facă o propunere de demitere, că nu avea sprijin politic. Nici Dragnea nu-l susținea.

Cum cu atâta pompă anunța prezentarea acestui raport… Putea da speranță cuiva. Cu atât formalism… ca în cazul dosarului meu. De ce trebuia să se gândească atât dacă era evident că asta era concluzia?

După ce a spurcat pur și simplu DNA și a arătat cum a încalcat Constituția și ce abuzuri a făcut, concluzionează scurt ”ăsta nu e momentul!”.

Am avut o revelație: E nedrept să avem așteptări să reziste în fața presiunii sistemului niște judecători când o clasă politică cu milioane de voturi în spate, bărbați politici, acceptă orice compromis și se face preș să se salveze.

Doamnul Toader și dacă ar fi vrut nu avea suportul politic necesar”, a spus Udrea, pentru B1 TV.

Udrea: "Nu accept să merg la pușcarie!" Ultimele dezvăluiri despre sentința judecătorilor