Evenimentul Zilei > Politica > Udrea: PNL și PDL au decis să NU semneze în favoarea unei comisii parlamentare care să verifice cum a pus Felix mâna pe 2.600 de hectare de teren agricol
Udrea: PNL și PDL au decis să NU semneze în favoarea unei comisii parlamentare care să verifice cum a pus Felix mâna pe 2.600 de hectare de teren agricol

Udrea: PNL și PDL au decis să NU semneze în favoarea unei comisii parlamentare care să verifice cum a pus Felix mâna pe 2.600 de hectare de teren agricol

PNL şi PDL - Opoziţia, Dreapta unită, cei care îl vor da jos pe Ponta de la Putere, luptătorii împotriva corupţiei, apărătorii statului de drept - au decis să NU semneze în favoarea unei comisii de anchetă parlamentară care să verifice cum a pus Felix mâna pe 2.600 de hectare de teren agricol în Giurgiu, a afirmat președintele PMP, Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

"PNL şi PDL – Opoziţia, Dreapta unită, cei care îl vor da jos pe Ponta de la Putere, luptătorii împotriva corupţiei, apărătorii statului de drept – au decis să NU semneze în favoarea unei comisii de anchetă parlamentară care să verifice cum a pus Felix mâna pe 2.600 de hectare de teren agricol în Giurgiu. Nu numai că îl protejează astfel pe Dan Voiculescu, poate cel mai toxic personaj din România, dar cauţionează, prin hotărârea lor, o hoţie uriaşă", a scris Udrea.

Liderul PMP i-a atacat pe liderii celor două partide, spunând că sunt slabi și care preferă, prin aceste decizii politice să-și cumpere liniștea în fața Antenelor.

"Ca urmare a acestei decizii a PNL şi PDL, nu pot decât să trag două concluzii:
1. PMP este singurul partid veritabil de Opoziţie din România. PNL şi PDL respectă omerta corupţilor.
2. Blaga şi Iohannis sunt doi lideri politici slabi, care preferă, prin astfel de decizii politice, să-şi cumpere liniştea în faţa Antenelor. Se explică astfel foarte multe lucruri din perioada guvernării PDL, când eu, Preşedintele Băsescu şi Emil Boc eram tocaţi sistematic la trustul lui Voiculescu, în timp ce Vasile Blaga era văzut drept un "om echilibrat".
Fac un apel către toţi oamenii de bună-credinţă din Parlament (de la Putere sau din Opoziţie) să vină şi să semneze propunerea PMP pentru a afla adevărul în acest caz extrem de grav", a spus Elena Udrea.