Evenimentul Zilei > Politica > Udrea: Mi se cere să renunț la candidatură. Nu o voi face
Udrea: Mi se cere să renunț la candidatură. Nu o voi face

Udrea: Mi se cere să renunț la candidatură. Nu o voi face

Prezidențiabilul PMP a spus că a primit multe solicitări de a se retrage din cursa pentru Cotroceni în favoarea unui candidat de Dreapta.

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a declarat, aseară, că nu are nicio legătură cu dosarul Microsoft, în care este implicat fostul ei soț, Dorin Cocoș. Totodată, Udrea a spus că i s-a cerut retragerea din cursa pentru Cotroceni pentru un candidat de Dreapta.

Vă prezentăm cele mai importante declarații făcute de Elena Udrea:

● Constatăm un atac nemaiîntâlnit împotriva unui candidat la alegerile prezidențiale din România, dar seria de atacuri la care sunt supusă, faptul că sunt acuzată fără probe, faptul că îmi este numele legat de cauze din ce în ce mai multe, arată că este un atac concertat.

● E o strategie de campanie electorală care are ca țintă electoratul Elenei Udrea.

● Nu am nicio legătură cu afacerea Microsoft. Îmi pare rău că fostul meu soț (n.r. – Dorin Cocoș) este astăzi în situația de a fi arestat preventiv în acest dosar. Afirm ferm – nu am nicio implicare în afacerea Microsoft.

● Justiția trebuie să funcționeze independent de politică și trebuie să își facă datoria până la capăt și același lucru îl spun acum când în acest dosar este fostul meu soț și foști colegi de partid.

Serviciile secrete, implicate

● Soțul meu a fost om de afaceri înainte de a mă cunoaște pe mine, în timp ce era căsătorit cu mine și după. Legătura mea cu fostul meu soț este forțată și are ca obiectiv atacarea Elenei Udrea.

● În ultimele 48 de ore, personal, la partid, în teritoriu, pe surse, direct, oficial, neoficial mi se propune, mi se cere să renunț la candidatură în favoarea unui candidat de Dreapta.

● Este încă o probă că bătălia care se duce în acest moment este pentru a muta electoratul Elenei Udrea în favoarea unui candidat de pe primele două locuri, și anume Victor Ponta sau Klaus Iohannis (…) Primii doi candidați sunt marionete. Nu-mi retrag candidatura la Cotroceni.

● Victor Ponta vrea să-mi țină electoratul acasă, iar Klaus Iohannis vrea să-l convingă să mă abandoneze și să voteze cu el.

● Mi se cere să renunț în favoarea unui candidat. E clar că serviciile secrete sunt implicate.

● Celor care se așteaptă să mă retrag, îi anunț că nu renunț. Lumea să meargă la vot și să voteze Elena Udrea. Cine se așteaptă să îngenunchez, se așteaptă degeaba.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: