Evenimentul Zilei > Justitie > Și-a ucis soția cu cruzime, folosind trei cuțite, și contestă condamnarea la închisoare pe viață
Și-a ucis soția cu cruzime, folosind trei cuțite, și contestă condamnarea la închisoare pe viață

Și-a ucis soția cu cruzime, folosind trei cuțite, și contestă condamnarea la închisoare pe viață

Condamnat la închisoare pe viață pentru omor calificat de către magistrații Tribunalului Constanța, un bărbat din Murfatlar contestă sentința la Curtea de Apel. El respinge și plata unor daune morale în valoare de 150.000 de euro către fiul și cumnatul său.

Un bărbat, de 47 de ani, din orașul Murfatlar, care și-a ucis soția, din gelozie, cu o cruzime ieșită din comun, a fost condamnat, de Tribunalul Constanța, la închisoare pe viață. El a depus contestație la Curtea de Apel Constanța, considerând că sentința este prea aspră.

Crima a avut loc la 1 iulie 2018 când Laurențiu A., pe fondul geloziei și a intenției femeii de a divorța de el a intrat peste ea în casă și a omorât-o cu o cruzime care i-a îngrozit și pe judecători. Anchetatori au găsit pe corpul femeii zeci de lovituri de cuțit și dâre de sânge în toată casa, ea încercând să scape din mâinile agresorului. Trei cuțite, unul cu lama ruptă, au fost armele descoperite în casă, pline de sânge, folosite de autor.

Laurențiu A. lucra în Germania, însă fiind extrem de gelos, venea acasă fără a-și anunța familia. Instalase microfoane în prizele din casă, bănuindu-și soția că îl înșală. Chinuită de crizele de gelozie ale soțului, femeia a cerut divorțul, ceea ce l-a isterizat și mai mult pe bărbat. A preferat să o omoare decât să se despartă de ea, au spus anchetatorii. Tribunalul Constanța l-a mai obligat pe autor la plata sumei 100.000 euro sau echivalentul în lei, daune morale, despăgubiri civile către fiul său, și 50.000 de euro reprezentând daune morale, despăgubiri civile către fratele soției. Curtea de Apel Constanța a stabilit termen pentru 13 iunie.